fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Junta de Govern

La Junta de Govern (2019-2021) va estar formada per:

PRESIDENTA

Amparo Pons Cortell

presidenta@cobdcv.es

Amparo Pons és diplomada en Biblioteconomia i Documentació (Universitat de València – 2009) i llicenciada en Història (Universitat de València – 2001).

És bibliotecària de museus. Després d’anys d’experiència laboral en biblioteques públiques, universitàries i arxius valencians, des del 2011 és tècnic mitjà d’arxius i biblioteques de la Diputació de València i concretament desenvolupa la seua tasca a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. Des de l’any 2017 és la responsable d’aquesta biblioteca especialitzada en Etnologia i Antropologia i té el gran repte de posicionar-la com a referent informatiu de la cultura tradicional valenciana. Amb este objectiu coordina la campanya Espanta la por: per Tots Sants monstres valencians a la qual, des de 2016, ha convidat a participar a totes les biblioteques valencianes.

Absolutament convençuda de la importància de la cooperació, forma part de Musas València amb la resta de bibliotecàries de museus de la ciutat de València.

És la col·legiada número 291.

VICEPRESIDENTA

Paula Traver Vallés

vicepresidencia@cobdcv.es

Llicenciada en Humanitats (UJI), llicenciada en Documentació (UOC) i Màster en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC).

Professional independent de l’àmbit de les biblioteques, documentació i gestió de continguts digitals, amb experiència en biblioteques especialitzades en ciències de la salut i en marques dedicades a la difusió del coneixement i la investigació.

Col·laboradora docent en el Grau d’Informació i Documentació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’any 2014 va rebre el Premi Nacional SEDIC a la qualitat i innovació, atorgat a la millor contribució a la qualitat i innovació sobre formació en línia a l’entorn de la informació i la documentació, per la iniciativa SocialBiblio, que va fundar l’any 2012.

Està vinculada a la Junta de Govern del COBDCV des de l’any 2013, havent ocupat durant 6 anys la vocalia de formació. És la col·legiada número 344.

SECRETÀRIA

Amparo Costa Celda

secretaria@cobdcv.es

Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València, diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València, Màster en Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació per la Universitat Politècnica de València, Especialista Professional Universitari en Direcció de Projectes per la Universitat de València i Expert en Gestió de Documents Digitals en empreses i institucions per la Universitat Camilo José Cela.

La seua trajectòria professional començà a la Biblioteca Pública Municipal de Museros.  En l’any 2001 s’incorpora a l’àmbit marítim portuari. En l’actualitat treballa en la Fundació Valenciaport on, des del 2004, és directora de l’Àrea de Documentació, sent els seus principals eixos de treball:

-La gestió i la direcció tècnica del Centre de Documentació CEDIPORT (Centre de Documentació i Informació Portuària de la Comunitat Valenciana), creat juntament amb l’Autoritat Portuària de València.

-i, des de l’any 2014, la Vigilància Estratègica donant suport informatiu i documental alineat amb els temes d’investigació i els projectes desenvolupats per la Fundació Valenciaport.  

És la col·legiada número 394.

TRESORER

Adolfo Alonso Arroyo

tresorer@cobdcv.es

Llicenciat en Documentació per la Universitat de Granada (1997) i Doctor en Documentació per la Universitat Politècnica de València (2004).

Docent des de 2004 i Professor Titular del Dpto. d’Hª de la Ciència i Documentació en la Universitat de València des de l’any 2017.

Va participar com a membre en la Comissió d’Elaboració de Planes d’Estudis (CEPE) del Grau d’Informació i Documentació en la UV.

Ha sigut Membre en les juntes directives de la Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística (FESABID) i de la Xarxa Universitària d’Informació i Documentació (RUID).

Actualment Director del Grup d’Investigació Unitat d’Informació i Investigació Social i Sanitària (UISYS).

Autor de diversos llibres i articles en el camp de l’avaluació de l’activitat científica, productivitat, col·laboració i impacte.

És el col·legiat número 472.

VOCALIA DE SERVEIS AL COL·LEGIAT I A LA COL·LEGIADA

Dolores López Asensi

atencio@cobdcv.es

Llicenciada en Geografia i Història (especialitat Història Contemporània) per la Universitat de València, Màster de biblioteques per la Generalitat Valenciana i Màster en gestió cultural pel SARC de la Diputació de València.

Va ser becada pel servei del llibre i biblioteques per a estudiar la xarxa de Biblioteques de Bolonya (Itàlia) i la seua àrea metropolitana. Ha estat des de sempre vinculada a l’associacionisme bibliotecari valencià; va formar part de la junta que va crear l’Associació de Bibliotecaris Valencians.

És la tècnica responsable de la Xarxa de Biblioteques de Llíria, on ha desenvolupat la seua visió de biblioteca pública com a servei a la ciutadania, garantint l’accés democràtic a la informació, gestionant projectes i activitats que tenen com a eix la cultura, per a tots els perfils d’usuaris especialment els més vulnerables.

És la col·legiada número 277.

Els objectius d’aquesta vocalia són:

 • Signar convenis amb entitats culturals i empreses públiques i privades.
 • Ampliar convenis existents i avantatges per als membres del Col·legi.
VOCALIA DE FORMACIÓ

F. Borja Fuster Fuster

formacio@cobdcv.es

Llicenciat en Geografia i Història (UNED), Especialista Universitari en Arxivística (UNED) i Tècnic Superior en Documentació Sanitària.

La seua trajectòria professionalment ha estat lligada a l’àmbit bibliotecari i arxivístic. Ha treballat a l’Agència de Lectura d’Aielo de Rugat i a l’Arxiu Històric de Gandia. Des de 2009 a 2017 va desenvolupar, com a professional autònom, diversos projectes per als arxius dels ajuntaments de Gandia i Oliva, centrats principalment en la digitalització i catalogació de fons hemerogràfics, fotogràfics i audiovisuals.  Actualment és bibliotecari arxiver i director del Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez a l’Ajuntament de Potries.

És el col·legiat número 342.

Les funcions bàsiques de la vocalia són:

 • Dissenyar i organitzar tota la oferta formativa
VOCALIA DE PUBLICACIONS I COMUNICACIÓ

Ana Valdés Menor

comunicacio@cobdcv.es

Diplomada en biblioteconomia per la Universidad de Murcia, Llicenciada en documentació per la Universitat Oberta de Catalunya i Màster de “Promoció de la lectura” per la Universitat d’Alcalá de Henares.

Des de l’any 1993 treballa a les Biblioteques Públiques Municipals de Villena, actualment com a tècnic mitjà, especialitzant-se sobretot en foment lector i formació d’usuaris per als més xicotets, portant avant els projectes d’estimulació primerenca cap a la lectura partint de les pròpies embarassades i posteriorment els seus bebés.

Col·labora habitualment amb biblioteques escolars, especialment amb la del CFPA “Arco Iris” de Villena, on s’ha planificat un projecte de desenvolupament integral de col·laboració entre biblioteca municipal i escolar. Ha impartit xarrades, cursos, conferències, pòsters, sobre diversos temes relacionats amb les biblioteques i la seua implicació social i participa amb el CEFIRE en la formació de mestres i mestres per a la dinamització de biblioteques escolars. És tutora dels estudis d’assignatures lliures i CIMde la UOC.

És co-directora d’un programa de ràdio, “La música que esconden los libros” en MQR Villena, per la qual passen autors reconeguts nacionalment i és coordinadora d’un club de lectura poc convencional “Entre libros” en la llibreria Ítaca de Villena. Ha sigut prologuista de diversos llibres de poesia i relats així com col·laboradora en la confecció del catàleg imprés “Catálogo del legado Juan Bautista Vilar a la Biblioteca Pública Municipal “Miguel Hernández” de Villena (Alacant)”, editat l’any 2002.

És membre de la Comissió de la Biblioteca com a Agent Social del COBDCV i la col·legiada número 642.

La vocalia de Publicacions i Comunicació té les següents funcions:

 • Gestió i millora de Simile i de MEI (Mètodes d’Informació), les revistes del Col·legi.
 • Relació amb els mitjans de comunicació i premsa.
 • Gestionar les eines de comunicació interna amb els membres del COBDCV, i de comunicació externa amb tercers.
VOCALIA D’EXTENSIÓ TERRITORIAL

Bárbara Gascó Comeche

territori@cobdcv.es

Llicenciada en Filologia Catalana i diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València. Formació complementària a través de cursos específics, entre altres matèries de foment lector, digitalització i gestió cultural.

Durant dos anys va realitzar pràctiques professionals de documentació en el SIES de la Subdirecció de Política Lingüística, també va realitzar la beca de catalogació de fons antic a la biblioteca central de l’Ajuntament de València, i la de formació de personal tècnic de biblioteques de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques.

Treballa a la Biblioteca de l’Eliana des de 2011, està totalment involucrada en la història local i la seua difusió, aplicant accions que reforcen la importància de la secció local de les biblioteques públiques. En aquest àmbit coordina el projecte Bibliowikis per difondre la història local a la Viquipèdia.

És la col·legiada número 382.

Les funcions bàsiques de la vocalia són:

 • Fomentar la realització d’activitats del Col·legi a les diferents comarques del territori valencià.
 • Afavorir la creació d’una xarxa de contactes de col·legiats per millorar la participació i la col·laboració i facilitar alhora la comunicació.
VOCALIA D’OCUPACIÓ LABORAL

Francisco Ricau González

treball@cobdcv.es

Llicenciat en Documentació per la Universitat Politècnica de València.

Compta amb més de 12 anys d’experiència professional, els 5 últims dedicats especialment a projectes de digitalització en empreses de diferents sectors. Va començar la seua carrera professional en Deloitte i en 2008 es va incorporar a l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI) com a consultor en innovació tecnològica, on va desenvolupar tasques de vigilància tecnològica per a la detecció de tendències en el sector TIC i va participar en diferents projectes en matèria de gestió de la innovació. En l’actualitat és responsable de l’àrea d’Informació Estratègica i Innovació Empresarial (AIE2) de ITI, on desenvolupa activitats d’intel·ligència competitiva, transferència de tecnologia a l’empresa i promoció de projectes d’I+D+I i de consultoria enfocats a la transformació digital.

Des de 2015 és professor associat de la Universitat de València i ha col·laborat com a docent en diversos màster de la Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant i Florida Universitària.

És el col·legiat número 440.

Les funcions bàsiques de la vocalia són:

 • Vigilar la transparència de les convocatòries públiques.
 • Explorar noves oportunitats professionals i comunicar a les empreses les funcions que pot realitzar un professional de la informació.
 • Ampliar la difusió de la borsa de treball a empreses privades i a l’administració local.