fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Com conèixer i influir positivament sobre les persones

29 de gener de 2016. JORNADA GRATUÏTA de Comunicació No Verbal Científica.

La Comunicació No Verbal Científica, centra la seua base de Treball en la Neurociencia i en tres Disciplines, la Sinergología , les Microexpresiones ( FACS – Facial Action Coding System ) i la Paralingüística. Estudia i desxifra el llenguatge corporal no conscient, que suposa el 93% de la comunicació.

Totes elles treballen d’una manera completament Científica, realitzant milers d’estudis en comparacions gestuals, per a arribar a determinar patrons comuns, estadísticament provats i alhora posseeixen mètodes d’interpretació de gestos, items vocals, microexpresiones corporals i emocions reals, basades en els últims avanços sobre els hemisferis cerebrals que recolza la Neurociencia.

La Comunicació No Verbal Científica li va a permetre afrontar amb la màxima informació qualsevol presa de decisions que haja de dur a terme en el seu treball i vida diària. Li aporta una útil, pràctica i potent informació sobre el seu interlocutor, en tots els moments en els quals interacciona amb ell, en la detecció de les seues necessitats, la resolució de conflictes i tancament de compromisos. I a més li permet estar, en aqueixes relacions, en una situació de domini sobre el seu interlocutor. Arribant a comprendre com està el nostre interlocutor a cada moment, podent d’aquesta manera afermar i estrènyer relacions de confiança, determinant què missatges són els adequats i no per a reedireccionar nostra argumentació.

La Comunicació No Verbal Científica ens aporta una útil, pràctica i potent informació sobre la persona o persones que tenim davant nosaltres, la qual cosa ens permet afrontar amb la màxima informació qualsevol presa de decisions que haja de dur a terme un professional en el seu treball diari.

Qualsevol persona que venda, negocie o simplement Interactue amb altres persones es pot beneficiar de la mateixa, independentment del tipus de labor professional que realitze, i li permetrà estar en aqueixes relacions en una situació de major confiança i a més també de superioritat sobre les situacions amb el seu interlocutor, en tenir informació privilegiada sobre el mateix. El que t’ajudarà a Com conèixer i influir positivament sobre les persones.

Formadors

J. Javier Torregrosa Vicedo i Nacho Cobaleda, són Sinergólegs, experts en Comunicació No Verbal, conferenciants, professors en Escoles de Negocis, col·laboradors en diferents mitjans de comunicació i formadors en els Cossos Nacionals de Seguretat de l’Estat.

Continguts

1.-Què és la Comunicació No Verbal Científica?

2.-Qui es pot beneficiar d’ella?

3.-Temari

4.-Precs i preguntes

Per assistir és obligatori emplenar aquest formulari:

Més informació en la pàgina de la Fundación Empresa Universidad de Alicante.

La inscripció es pot realitzar indistintament des de qualsevol de les dues pàgines, COBDCV o FUNDEUN.

Col·labora:

Imprimir

Imprimir