fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

IV trobada Conta’ns la Teua: Maria Jose Gimeno

Ens conta la seua experiència com Responsable del Sistema Integrat de Gestió en l’empresa GEDSA.

Després de l’aturada d’agost per les vacances estiuenques, torna el Conta’ns la Teua. En aquesta ocasió serà Maria Jose Gimeno Sanjuan la professional convidada a explicar-nos les seues experiències laborals, com a Responsable del Sistema Integrat de Gestió en l’empresa GEDSA.

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de València i Llicenciada en Documentació per la Universitat Politècnica de València. En l’actualitat és documentalista en l’empresa GEDSA, on entre altres tasques realitza propostes tècniques relacionades amb la digitalització i gestió documental en empreses i institucions.

És responsable del Sistema Integrat de Gestió en tasques com a implantació, certificació i manteniment de les normes ISO 9001, 14001 i 27001 i a més és responsable dels continguts publicats en la web www.gedsa.es, Facebook i Twitter de l’empresa.

La IV trobada de Conta’ns la Teua se celebrarà al Café Bombón (C/ Poeta Durán i Tortajada, 1. 46022, València) el L’entrada és lliure.

Col·labora

Logo de FESABID

FESABID (Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística).