fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars

Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars | GTBE

Què és l’itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars?

L’Itinerari Formatiu de Biblioteques Escolars és una proposta formativa oferida pel GTBE per a dotar als interessats d’una formació bàsica en biblioteques escolars que els permeta aprendre les directrius essencials per a posar en marxa o gestionar la biblioteca escolar d’un centre educatiu.

Aquesta oferta formativa està dirigida tant a professionals de les biblioteques com als docents i respon a la ferma aposta del COBDCV per la professionalització de les biblioteques escolars del sistema educatiu valencià..

Des del Grup de Treball de biblioteques escolars i tal com ja anunciarem a la 1a Jornada valenciana de bibliotecaris/àries escolars: Construint un objectiu comú s’està treballant en el contingut i proposta formativa dels cursos que configuren aquest paquet formatiu que consta de 2 nivells:

 

  • El primer nivell de formació tindrà una durada des d’octubre fins a desembre de 2021.  Pots consultar els cursos que anem preparant des d’aquest enllaç:  Itinerari Formatiu BE – N1
  • El segon nivell es publicarà a 2022.

Amb aquest itinerari formatiu volem…que els professionals al capdavant de les biblioteques escolars coneguen les claus de la seua gestió, puguen defendre la seua importància dins del centre educatiu i demostren la conveniència de comptar amb professionals per a que el projecte de biblioteca escolar al centre siga un èxit.

 

Si ets membre del COBDCV, et vols especialitzar en biblioteques escolars i tindre l’oportunitat d’optar a les ofertes laborals que ens apleguen relacionades amb elles posat en contacte amb nosaltres i t’explicarem.

 

Si ets docent responsable de la biblioteca del teu centre o membre de l’equip directiu d’un centre i vols que t’ajudem… Pregunta’ns, perquè podem ajudar-te tant amb la assessoria del curs, com amb la possibilitat d’aconseguir tindre un professional de biblioteques escolars al teu centre.