fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

GT Avaluació, documents essencials i anàlisi de riscos, nou grup de treball del COBDCV

Si vols col·laborar amb aquest GT, posa’t en contacte amb el COBDCV

La imparable transformació digital, l’allau de canvis normatius i l’actual crisi sociosanitària ha trastocat –i trasbalsarà encara més- el funcionament i les prioritats de la majoria d’empreses i administracions. Estem en període de canvis, sense cap dubte. El COBDCV vol obrir espais de treball i d’experimentació col·lectiva que millore les nostres organitzacions i potencie la professió, alineats i compromesos amb les necessitats de la societat valenciana.

Amb la teua ajuda, el grup d’Avaluació, documents essencials i anàlisi de riscos pretén aportar pautes tècniques i propostes per a salvaguardar la informació en entorns complexos, millorar la gestió atenent al valor de la informació, i a la continuïtat del negoci davant escenaris de risc. Si creus interessants les següents parcel·les, aquest és el teu grup:

  • Avaluació documental i el valor de la informació. Potser un dels reptes més importants ara mateix de la professió, sobretot en entorns electrònics. No ens centrem únicament en quins documents de l’arxiu conservem o eliminen. Les noves tendències van més enllà i situen l’anàlisi de les organitzacions en el centre de l’avaluació, una avaluació constructiva, funcional, amb patrons i mètodes des de la producció tant en empreses i administracions.
  • Gestió de la documentació essencial. Amb la informàtica generem molta més documentació i es multipliquen els recursos d’informació. Hem de tractar igual tots els documents i els Sistemes d’Informació? Amb idèntiques garanties de preservació i polítiques de seguretat? En l’administració pública, la gestió de documents essencials és una exigència legal encara poc treballada i menys posada en pràctica. Què podem proposar en l’àmbit privat?
  • Anàlisi de riscos en la gestió de la informació. Volem obrir un espai de formació, investigació i discussió cooperativa, també amb altres disciplines, que situe la gestió de la informació al nucli de la continuïtat del negoci, una línia estratègica innovadora i d’alt impacte ara mateix per a totes les organitzacions. I perquè no, també de consultoria!

S’ha programat una primera acció formativa que marcarà el punt de partida d’alguna manera: Curs “L’avaluació de documents: del discurs al mètode” a càrrec de Lluís-Esteve Casella i Serra, ja oberta la matrícula .

Darrere vindran altres iniciatives i per això ens cal la teua participació decidida. Anima’t! A què esperes!

Contacta amb el COBDCV si ets col·legiat o col·legiada i vols formar part d’aquest GT.