fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Grup de Treball Supervisió de Places

Definició

El Grup de Treball Supervisió de Places (GTSP) supervisa les convocatòries públiques d’ocupació de places relatives a biblioteques, arxius i centres de documentació que apareixen en els diaris i butlletins oficials de la Comunitat Valenciana. El seu objectiu general és supervisar les anomalies en aquestes convocatòries, tant en l’administració local com en l’administració autonòmica.

Després de la identificació d’anomalies, el Col·legi té capacitat per a realitzar les accions legals corresponents que garantisquen la transparència en el procés selectiu i la idoneïtat entre el temari proposat i la categoria o els subgrups establits (A1 o A2).

Si coneixes alguna convocatòria amb les característiques citades a dalt que poguera tenir alguna anomalia, pots comunicar-ho al GTSP.

Contacte

El coordinador del GTSP és Francisco Ricau González, Vocal de treball. Per a posar-se en contacte amb el grup a través del seu coordinador pots enviar un missatge a treball@cobdcv.es

Consulta

Consulta tots els recursos i al·legacions realitzats accedint a la intranet del COBDCV

November 11, 2016

COBDCV critica l’eliminació de la plaça de documentalista de l’Hospital Provincial de Castelló

El COBDCV preocupat des de fa temps per aquesta situació ja havia mantingut reunions recentment amb
March 15, 2012

El Col·legi denuncia la amortització de llocs de treball

Afecten a Biblioteques, Centres de Documentació i Arxius de la Generalitat Valenciana.
February 10, 2012

El Col·legi recorre un concurs de serveis a Castelló

El concurs és per al servei de vigilància i auxiliars de la Biblioteca Pública de Castelló.