fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Gestors d’informació en acció a Córdoba (Argentina)

El COBDCV va oferir una segona col·laboració internacional en 2012, aquesta vegada a Córdoba, Argentina.

El COBDCV continuant amb les activitats de col·laboració internacional per al desenvolupament a través de Gestors d´Informació en Acció (GIA) ofereix una segona col·laboració internacional en 2012, esta vegada a Córdoba, Argentina.

Una vegada realitzada la convocatòria i rebudes les sol·licituds dels membres col·legiats interessats, el col·legi va celebrar una reunió informativa, prèvia a la selecció final el 14 de març, a la que van assistir els col·legiats interessats i on el president del Col·legi, Vicent Giménez Chornet, va explicar els detalls del projecte i es van resoldre possibles dubtes.

Celebrada la reunió informativa, anunciem que el col·legi ha seleccionat per mitjà de sorteig a Miriam Calvillo Mora col·legiada núm. 363, per a dur a terme aquest projecte.

El viatge s’ha realitzat a l’agost del 2012 i té com a objecte col·laborar en el “Archivo General e Histórico de la Universidad Nacional de Córdoba, Argentina.”

“Catálogo del Archivo General e Histórico de la UNC”.

Miriam va relatar la seua experiència en el número 16 de la revista SíMILE.

Fotos de la reunió informativa i selecció per al projecte

Fotos de l’experiència de Miriam