fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Gestió de cursos en la plataforma moodle per a professionals bibliotecaris

Taller de 4 hores que se celebrarà el 4 de setembre 2021

Taller 4 hores.

 • Data: 10 de setembre
 • Horari: de 9,30 a 13,30h.
 • Lloc: Plataforma

Aquest taller està organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i emmarcat dins de les activitats preparades dins del Conveni signat amb la Generalitat Valenciana.

Professora: Carolina Andreu Ramos

Carolina Andreu Ramos

Llicenciada en periodisme i graduada en Informació i Documentació. Treballa des del 2014 en la migració de registres entre sistemes de gestió bibliotecària, dades bibliogràfiques, metadades i descripció de recursos d’informació també en repositoris digitals. Ha impartit cursos de catalogació ISBD, catalogació amb MARC21 i catalogació amb RDA.

Públic al que va dirigit

Bibliotecaris, arxivers, documentalistes, docents i públic en general.

Les places són limitades.

Es lliurarà certificat d’assistència de 4 hores.

Objectius

La plataforma Moodle és una excel·lent eina de treball per a la docència online, de programari lliure i amb moltes utilitats que no sempre es coneixen. L’objectiu d’aquest taller és oferir una guia de treball sobre les característiques i funcionalitats del Moodle per a bibliotecaris i professorat per a preparar i impartir un curs en línia.

 

Programa

 1. Introducció a Moodle: interfície bàsica i menús.
 2. Eines bàsiques:
  1. Configuració del curs.
  2. Edició dels continguts.
  3. Afegir activitats i recursos
   1. Materials html
   2. Pujar arxius
   3. Crear qüestionaris
 1. Usuaris
  1. Llistats i control d’accessos i activitat
  2. Qualificacions
 2. Importar i exportar dades

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

* Si eres estudiant UPV/UV/UA, membre d’alguna associació adherida, PAS/PDI de la UPV o personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, has d’enviar el justificant a administracio@cobdcv.es (estudiants enviar justificant de la matrícula actualitzada; membres d’associacions adherides enviar justificant quota anual).

Col·labora