fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Excursió a la Murta (2 de març de 2014)

En la seua línia de facilitar l’aprenentatge d’anglès, el COBDCV organitza una excursió.

En la seua línia de facilitar l’aprenetatge d’anglès, aquesta vegada en un entorn més informal i lúdic, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), junt a Pepa Ferrer idiomas i Mills Training, organitza una excursió al Parc Natural de la Murta (Alzira) per al diumenge 2 de març.

Si vols practicar la conversa a la vegada que retrobar-te i conèixer a nous companys de professió, a continuació et facilitem tots els detalls per a què pugues inscriure’t:

  • Punt de trobada:
  • Durada de l’excursió: 3 h aproximadament, amb una parada per esmorzar.
  • Places limitades: 15 participants. És necessari confirmar plaça en pepaferrer@overseaseducationadviser.com o al telèfon 680789745.
  • Coordinador de l’activitat en anglès: Denzle Mills, formador d’anglès i habilitats directives i de comunicació.
  • Requisit: B1 d’anglès

Cartell de l'activitat d'excursió a la Murta (2014)

Recorregut

La ruta consistirà en dos etapes:

  1. Passeig fins a les ruïnes del Monasteri de Santa Maria: des de l’entrada del parc fins al Monasteri, hi ha una distancia d’una hora aproximadament, caminant per un sender de dificultat tècnica i física baixa. S’arriba al Monasteri de Santa Maria de la Murta (s. XIV-XV), on pararem a esmorzar i gaudir del paisatge.
  2. Pujada a la Creu del Cardenal. Des de el Monasteri de la Creu, hi ha una pendent prou pronunciada. En aquesta etapa de dificultat mitja, les vistes són espectaculars.

Consells:

És important portar roba i sabata còmoda (sabatilles de trekking), aigua, esmorzar-dinar (no hi ha res com un bon entrepà a la muntanya).

T’esperem!

Col·laboren:

Logo de Pepa Ferrer Idiomas
Logo de Mills Training