fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

El Col·legi denuncia la amortització de llocs de treball

Afecten a Biblioteques, Centres de Documentació i Arxius de la Generalitat Valenciana.

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana denúncia l’amortització de diferents llocs de treball que afecten a Biblioteques, Centres de Documentació i Arxius de la GV. Denunciem la conversió que s’està produint de llocs de treball de bibliotecaris, documentalistes i arxivers de l’administració de la GV, en llocs d’administració general.

El Col·legi té la sospita que, darrere d’aquestes amortitzacions de llocs de l’administració especial, que requereixen titulació específica en “Biblioteconomia i Documentació” per a la seua provisió, es troba la necessitat de recol·locar a funcionaris de l’administració general que últimament han anat perdent diferents llocs “de confiança” en la nostra administració.

Entre altres llocs ens sembla d’especial rellevància pel seu efecte en els serveis a la Comunitat, el lloc de Bibliotecari/a de la D.G. de la Dóna i per la igualtat (Institut de la Dóna). Aquesta biblioteca i centre de documentació ha exercit un paper fonamental en els estudis de gènere en la C.V. i amb aquestes mesures desapareix l’únic lloc professional que existeix.

Un altre exemple són dos llocs de bibliotecaris en Cefires (Centres de formació del professorat) biblioteques que han subministrat recursos didàctics i de recerca al professorat dels Centres d’ensenyament de la nostra comunitat. Aquestes biblioteques i centres de documentació per qui van a ser ateses? per advocats, economistes, arquitectes?

Alberguem dubtes que aquestes mesures es puguen adoptar d’aquesta manera, si tenim en compte, a més, l’actual Llei de Biblioteques i la Llei d’Ordenació i Gestió de l’Administració Pública. Aquesta normativa especifica que els llocs de treball no poden ser amortitzats de forma arbitrària i, la qual cosa és més, no es pot atribuir a cossos de l’administració general competències que han de ser exercides per cossos de l’administració especial.

Valencia 14 de març de 2012.
Junta de Govern del COBDCV.