fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

El COBDCV compareix en la Comissió Jurídica del Consell Valencia de Cultura

El Col·legi actúa en defensa de la professió.

Ahir dilluns 14 de novembre va ser un dia senyalat ja que el COBDCV va estar convocat per a comparèixer a la reunió de la Comissió Jurídica del Consell Valencia de Cultura per a recollir les nostres aportacions sobre la situació bibliotecària valenciana.

Estes aportacions, comunicades per la nostra presidenta, Alicia Sellés, junt a les de Na Mª Jesús Carrillo. Cap de Servei del Llibre i Biblioteques de la Conselleria de Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, que també comparegué, serviran per a l’elaboració d’un informe sobre la “Situació i futur de les biblioteques públiques valencianes” per part del Consell Valencia de Cultura (CVC).

 

 

L’informe forma part de les accions encetades pel CVC sobre biblioteques i lectura el dia 24 d’octubre, Dia Mundial de les Biblioteques amb l’homenatge a Pilar Faus, i que està previst que continuen amb una trobada per al mes d’abril on es valorarà la funció de lectura i d’animació cultural de les biblioteques.