fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Descobreix la nova SíMILE

Col·labora amb les teues aportacions i suggeriments

La revista SíMILE va nàixer l’any 2010 amb l’objectiu de ser un canal de comunicació per donar veu i visibilitat al treball dels col·legiats a les biblioteques, els centres de documentació i els arxius. Durant estos anys, molts companys han compartit les seues experiències, reflexions, etc.

Ara iniciem una nova època en la revista, amb un nou format electrònic, amb articles/post que, a més d’estar disponibles a la web, es podran descarregar en pdf. També incorporem en este nou format una secció d’HEMEROTECA per localitzar ràpidament tots els números anteriors publicats en Issuu, una altra secció d’AUTORS, que recull alfabèticament els col·laboradors, amb accés als seus articles; un cercador i etiquetes.

Et convidem a utilitzar la secció CALENDARI i ens facis arribar les activitats programades al teu centre, t’ajudem a difondre-les.

DESCOBREIX I PARTICIPA EN LA NOVA REVISTA SíMILE

En aquesta 2a època, que s’inicia amb el número 32 (en Inici sempre trobaràs l’últim número i la resta en Hemeroteca), l’equip de treball de la revista esperem que trobes ací la teua aliada professional per compartir coneixement, experiències, reflexions, recomanacions de publicacions, etc. Et convidem aleshores a què escrigues en SíMILE, una revista professional divulgativa, amb ISSN. De segur tens moltes coses a dir.

Descobreix les normes de publicació i comença…

Esperem des de ja les teues aportacions i suggeriments.