fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Convocatòria Taula Rodona en defensa de les biblioteques escolars

El GTBE ha redactat un document per a delimitar les característiques de les biblioteques escolars.

El Grup de Treball de Biblioteques Escolars (GBTE) del COBDCV ha redactat este document per delimitar les característiques i els principis que ha de reunir una biblioteca escolar.

El motiu ha estat la inquietud a l’apreciar que no s’està aplicant la Llei orgànica 2/2006 d’Educació que estableix clarament en l’article 113.1 “els centres d’ensenyament disposaran d’una biblioteca escolar”. Des del Col·legi, de la mateixa manera que des de l’àmbit educatiu, reconeixem la gran importància que té inculcar hàbits de lectura i d’adquisició de coneixements en la primera etapa de l’aprenentatge, i per a això les biblioteques són un element clau d’aquesta etapa formativa.

Per aquest motiu, després elaborar aquest document, hem considerat convenient realitzar un acte de presentació d’este, en defensa de les Biblioteques, sol·licitant el suport del Consell Valencià de Cultura i presentant exemples de bones pràctiques.

Convocatòria Taula Rodona en defensa de les Biblioteques Escolars

Este acte tindrà lloc divendres 29 de juny de 2012

Lugar: Consell Valencià de Cultura. C/ Museu, 3 de València.

Horari: 12,00 h.

Participen:

  • Vicent Giménez Chornet (president del COBDCV).
  • Marta Rojo Labrador, coordinadora de bdpuntedu (COBDC).
  • Jesús Huget, representant del Consell Valencià de Cultura.

Fotos de la celebració de la taula redona