fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Membres institucionals

Actualment el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana compta amb els següents membres institucionals:

Grupo Entorno Documental

Grupo Entorno Documental, S.A. (Gedsa) és una empresa amb 20 anys d’experiència en el sector. Des del començament ha vingut oferint un Servei Integral de Gestió Documental a institucions i empreses que els ha portat a convertir-se en una de les empreses capdavanteres del mercat amb un alt grau d’implantació nacional. En Gedsa aposten per un equip humà altament qualificat com a millor garantia de l’òptim acompliment dels seus serveis.

Biblioteca de la Universitat d’Alacant

La missió de la Biblioteca de la Universitat d’Alacant és oferir un sistema d’informació de qualitat, gestionat per un equip humà professional i compromès a garantir serveis i recursos innovadors; col•laborar en el desenvolupament de la recerca i de l’ensenyament/aprenentatge, a més de contribuir en la creació i en la difusió del coneixement i en la consecució dels objectius de la Universitat.

Servicios Documentales Avanzados

Experts en la externalització de serveis documentals, Servicios Documentales Avanzados ofereixen a clients una millora contínua a través de l’automatització de processos administratius i burocràtics, reduint costos i augmentant la productivitat.

LIBNOVA SL.

 

LIBNOVA és líder en el camp de la preservació digital. Aporten solucions a les organitzacions perquè grans volums de dades valuoses estiguen accessibles per períodes de temps molt grans. Des de l’any 2009 mantenen una forta presència en el sector patrimonial o de documentació amb valor històric i cultural a Espanya i a la fi del 2014 comencen l’expansió internacional.

 

Per a formar part del Col·legi com a membre institucional, es pot consultar el procés en Com col·legiar-se.