fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Clubs de Lectura FULL

Taller de dues hores, 28 de juny de 2022, a les 11 hores.

Taller 2 hores.

  • Data: 28 de juny
  • 1 sessió en línia  per Zoom.
  • Aquest taller s’impartirà en valencià.

Aquest taller està organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i emmarcat dins de les activitats preparades dins del Conveni signat amb la Generalitat Valenciana.

Professores: Carme Navarro i Teresa Val

Carmen Navarro

Carme Navarro Dolz és diplomada en Professorat d’ EGB (U.V.) i Graduada en Filologia Catalana per la Universitat de València. Postgrau en Educació d’ Adults  (EDETANIA), Diploma en Literatura i Cultura per a Infants i Joves (UV. ADEIT) i Curs d’animació a la lectura: la formació de lectors (UNED i Fundació Bromera per al Foment de la Lectura). També he realitzat diversos cursos, tallers formatius i he participant en Jornades, congressos i simpòsiums relacionats amb l’animació lectora i el foment de la lectura, la indústria editorial i la gestió cultural.

En l’àmbit professional, ha treballat com auxiliar d’agència de lectura i com ha mestra en la formació de persones adultes. Ha col·laborat amb editorials en activitats d’animació lectora, assessoria en lectura i edició de material didàctic. Ha impartit cursos i jornades formatives per a professors al CEFIRE, biblioteques i centres educatius relacionades amb el foment de la lectura i les tècniques d’animació lectora. Des de l’any 1999 és sòcia de l’empresa Sénia Projectes Educatius SL que es dedica al disseny, creació i implementació de projectes d’animació lectora. Entre diversos projectes destaquem la programació i gestió de Clubs de lectura, el disseny de tallers i sessions de foment de la lectura. Des de 2016 col·labora amb FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura en el projecte
Ciutats Lectores i Full de lectura (Club de lectura virtual).

Teresa Val. Des de 2002 ha treballat en diferents àmbits de l’animació i la gestió cultural. Especialment, en projectes vinculats al foment del llibre i la lectura. En aquest temps ha participat en nombrosos cursos i seminaris sobre foment lector i indústria editorial, amb participación directa en projectes europeus.

Ha treballat en l’equip de la Fundació FULL des de la seua creació l’any 2013. Ha participat en la ideació, gestió i coordinación dels projectes de la fundació, com ara la Plaça del llibre, Ciutat lectora, Autors a les Aules, De Viva Veu, Vías de lectura, la revista FULL de lectura o el Club de lectura de FULL.

Actualment dirigeix la Fundació FULL.

Presentació

Des de la Fundació FULL volen donar suport als Clubs de lectura en la programació i dinamització de la literatura i els/les autors/es valencians/nes. Amb aquest objectiu i amb la col·laboració del COBDCV s’ha programat una sessió de presentació i formació de Clubs de Lectura de FULL.

Públic al que va dirigit

Membres del COBDCV, Xarxa Lectura Pública Valenciana i alumnes interessats/des.

Les places són limitades.

Es lliurarà certificat d’assistència de 2 hores.

Metodologia

Ens presentaran i explicaran els recursos que hi ha disponibles al web, els serveis de suport que ofereix el programa (visites d’autors, préstec de lots de llibres…) i com utilizar-los per a dinamitzar la sessió. Així com estratègies per a introduir i crear hàbits de lectura en valencià en les programacions dels Clubs.

Objectius

  • Donar suport al treball que es desenvolupa des dels Clubs de lectura per a adults en les biblioteques valencianes.
  • Visivilitzar la literatura, els autors i les autores en la nostra llengua i la indústria editorial valenciana.
  • Facilitar la trobada entre escritors/res i lectors/res.
  • Oferir recursos i materials de lectura per a dinamitar les sessions programades.

Formulari d’inscripció

No pagues ni envies justificants fins que el Col·legi et confirme que queden places lliures.

Tots els cursos  del COBDCV poden ser bonificats per la Fundació Tripartita (empleats en actiu en empreses)

Formes de pagament

Ingrés al compte:

Logo de Caixa Popular

ES14 3159 0032 9522 0380 0228

Titular: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV)

BIC: BCOEESMM159 (Pagaments des de fora d’Espanya)

o realitzar un ingrés utilitzant     paypal

[+ info paypal.es]

Per a qualsevol dubte telefonar al 620707369 o contactar amb administracio@cobdcv.es

Organitza:

Col·labora: