Un Bibliotecari: Una Referència #1Lib1Ref

Campanya_Bibliowikis_1lib1ref_en_catala

Wikipedia ET NECESSITA AL MES DE GENER DE 2016 

UN BIBLIOTECARI: UNA REFERÈNCIA” (En català)

#1Lib1Ref, para añadir referencias bibliográficas a Wikipedia en su 15.º aniversario (En castellà)

Imagineu un món on cada bibliotecari afegís una referència bibliogràfica a la Viquipèdia?

El COBDCV s’adhereix a la promoció de la campanya #1Lib1Ref

Bibliotecaris, aporteu a la Viquipèdia una referència! Reserveu agendes i participeu la setmana del 15 al 23 de gener: #1Lib1Ref

#1Lib1Ref
(de l’anglès One Librarian, One Reference) és una campanya internacional que tindrà lloc la setmana del 15 al 23 de gener de 2016, on bibliotecaris d’arreu del món faran servir la seua expertesa per afegir una referència bibliogràfica en un article de la Viquipèdia.

La campanya forma part del 15è aniversari del naixement de la Viquipèdia i a nivell català és promoguda per Amical Wikimedia, The Wikipedia Library, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques Andorranes i la Biblioteca Nacional d’Andorra.

Afegint referències bibliogràfiques als articles ja existents, donarem visibilitat a les nostres biblioteques, posarem en valor el nostre treball ajudant a millorar les cerques dels usuaris.

 

En aquest enllaç trobaràs la informació i instruccions per poder participar:

ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref

Esperem que altres organitzacions s’hi sumin. Tothom hi és benvingut!

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?