Trobades d’Escoles en Valencià al Camp de Túria

Foto del puesto del COBDCV en Trobades d'Escoles en Valencià (Gàtova, 2010)

Trobada d’Escoles en Valencià al Camp de Túria ().
Autora de la crònica: María Concepción Jarabu.

Gàtova, prop del cel, diumenge 16 de maig de bon matí ja comença la desfilada de pares, mares, mestres, xiquets i xiquetes i professionals per muntar les paradetes.

Literalment invadim el poble; ens repartim pel Carrer Major, Iranzo, Plaça País Valencià, Plaça l’Esglessia i Plaça “El Hoyo”.

Enguany hi ha de tot: imants, tatuatges de henna, collars, polseres, clauers, ambientadors, instruments musicals, calidoscopis, rellotges de sol, flors, punts de lectura, fermalls, caretes, maraques, portafotos, carteres, rastes de fil, jocs populars i…..LLIBRES, molts llibres en valencià.

Junt amb les editorials i associacions culturals estavem el Col.egi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, donant a coneixer les nostres Biblioteques i la nostra professió amb el material de promoció que tingué molt bona acollida.

És una cita important i crec que com a Bibliotecaris d’un espai rural no debem faltar ja que molta gent dels nostres pobles s’alegrava de voren’s allí.

Fotos Trobades 2010

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?