Trobades d’Escoles en Valencià en l’Horta Nord

cobdcv

Trobades d’Escoles en Valencià en Bonrepós i Mirambell (L’Horta Nord), .
Autora de la crónica: Antonia Tàrraga.

El diumenge 25 d’abril de 2010 a les 10’30h del matí amb música de dolçaina i tabalet es va iniciar la Trobada de l’Horta Nord al poble de Bonrepós i Mirambell amb un passacarrer per la població en el qual participaren més de 60 centres educatius de la comarca que organitzaren uns 89 tallers.

A l’Espai del Llibre, darrere de l’Ajuntament nou, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana també estava present, compartint espai amb les editorials, els llibreters, les associacions culturals i socials, etc… I varen ser, Mª Sol Hortelano (bibliotecària de Bonrepós) i Antonia Tárraga, les bibliotecàries responsables de donar a conèixer el món de les Biblioteques i del Col·legi a xiquets, xiquetes, mares, pares i públic en general que s’acostàven amb curiositat a l’estand. En una taula prepararen un taller de senyalitzadors de lectura dirigit especialment per als més menuts, i a l’altra taula posaren una mena de rastrell de llibres, “Llibres solidaris” els anomenaren, eren llibres de segona mà repetits donats a la Biblioteca de Bonrepós i que la gent podia adquirir per un preu simbòlic. Els beneficis obtinguts serien destinats amb finalitats benèfiques.

També tingué molt d’èxit el material (llibretetes, llapisseres i senyalitzadors) que el COBDCV havia preparat per a l’ocasió. Va agradar molt i per aquest motiu va desaparèixer amb molta facilitat de l’estand. També hagueren consultes de col·legiades interessant-se per la seua situació actual dins del Col·legi o preguntant per la borsa de treball del mateix.

En definitiva, va ser un matí ben profitós i agradable, un dia molt assolellat i festiu on deixaren la nostra emprenta com a professionals del món dels llibres i les biblioteques.

Fotos Trobades 2010

[fsg_gallery id=”23″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?