Trobades d’Escoles en Valencià a Petrer

Foto de las Trobades d'Escoles en Valencià (2009, Petrer)

Petrer ( Les Valls del Vinalopó) 26 d’ abril. Participaren més de 5.000 persones i 48 escoles de la comarca. Bibliotecàries responsables : Marina Estarlich; Pilar Sánchez i Teresa Llabata.

La Trobada va tindre lloc al parc central del poble. Una festa que començà com sempre amb la cercavila de totes les escoles participants acompanyats en aquest mati per gegants i nans al ritme de tabalet i dolçaina.

A l’espai del llibre, l’envelam de les biblioteques (IMGP 6268 organitzant l’espai; IMGP 6263 envelam de Biblioteques) es va completar amb un “Raconet pels menuts” amb estoreta, taules , seients de colors i llibres pels xiquets i xiquetes, tot molt ben acollit i sempre ple. Els més grans varen mostrar interés per la recerca de documents en el catàleg informàtic de la xarxa de les biblioteques valencianes que anomemem OPAC.

Es va donar molta informació sobre els serveis de les biblioteques a un riu enorme de gent que passa per l’envelam. També es va repartir el material gràfic a més de bolígrafs i globus dissenyats pel COBDCV, amb molt bona aceptació.

La valoració és molt positiva i caldría que continuara en els propers anys.

Fotos Trobades 2009


Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?