Trobades d’Escoles en Valencià a Marines

Foto de las Trobades d'Escoles en Valencià (2009, Marines)

Un any més, al Camp de Túria, la Trobada d’escoles en valencià, aquesta vegada a Marines. Un poble blanc amb carrers amples i rectes que s’ompligué de xiquets i xiquetes, de pares, de mares, de música, de festa…i de LLIBRES. Va ser una Trobada lectora on estigueren les llibreries, els editors, els il·lustradors, els autors, els col·legis i …LES BIBLIOTEQUES.

Des de l’organització ens montaren un envelam amb taules, cadires, una estora i llibres en valencià per als menuts. Teniem material del COBDCV i de les biblioteques de la comarca que ens ho feren arribar, per a donar. Intentarem posar en marxa l’ordinador portátil per a que els visitants pugueren consultar l’opac, però no sigué posible.

L’espai quedà molt acollidor i sobre tot refrescant. La majoria dels que s’acostaren eren menuts amb els pares; hi ha que tindre en conte que les activitats que es realitzaven als estands dels col.legis poques estaven dirigides als més menuts i cal valorar la possibilitat de ficar per a les properes Trobades un envelam més gran amb més cadires i més llibres, a més a més d’un espai de lectura per a adults.

Acudirem les Biblioteques de Benaguasil, Pepa Navarro, de Riba-roja, Maria Jarabú i de Xest, Vicente Meneses. La valoració és positiva, passarem una jornada molt agradable i lúdica.

Maria Jarabú. Tècnic auxiliar . Biblioteca Municipal de Riba-roja.

Fotos Trobades 2009

[fsg_gallery id=”24″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?