Trobades d’Escoles en Valencià a Llutxent

Foto de las Trobades d'Escoles en Valencià (2009, Llutxent)

12.000 persones al voltant de 70 tallers, exposicions i exhibicions de tot tipus, els premis Sambori, concerts per a totes les edats i un sol esplèndid converteixen la XXII trobada de la Vall d’ Albaida en una jornada d’èxit, de diversió i de compromís.

En l’ Espai del Llibre i a l’envelam de les BIBLIOTEQUES, entre els escriptors i els il·lustradors, va estar la bibliotecària de Llutxent SUSANA PELLICER ALTET. Des de la Biblioteca havia preparat dos tipus de fullets:

  • Novetats a l’Agència de lectura de Llutxent.
  • Algunes raons per a llegir.

També va repartir el material dissenyat per el COBDCV ( punts de lectura, globus, bolígrafs…). Susana comenta “ espere que les properes trobades vagen tan bé o millor que la de Llutxent. Pense que és molt positiu estar presents en esdeveniments com aquests que ens donen visibilitat i ens ajuden a estar en contacte no sols entre nosaltres els bibliotecaris, si no també amb els altres agents al voltant del llibre”. Ens recomana per les futures trobades, un mínim de dos bibliotecaris i la possibilitat de fer tallers d’animació.

Susana, va ser la valenta bibliotecària que va iniciar la participació nostra en les TROBADES LECTORES 2009. ¡Moltes felicitats!

Fotos Trobades 2009

[fsg_gallery id=”24″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?