Trobades d’Escoles en Valencià a La Ribera

Foto de las Trobades d'Escoles en Valencià (2009, La Ribera)

La 24ena Trobada d’Escola Valenciana de La Ribera, celebrada a Almussafes el passat dissabte 16 de maig, va rebre la visita d’entre 27.000 i 30.000 persones, amb la qual cosa es convertix en la més multitudinària de les celebrades.

Setanta-cinc foren els tallers que s’impartiren per part dels diferents col·legis, amb especial menció del Col·legi Almazaf de la localitat que celebrava el seu 50 aniversari amb una exposició i diverses activitats. Un total de 80 Centres educatius participaren en la trobada.

Pel que fa a la Caseta de les Biblioteques estava situada, com sempre, a l’Espai del Llibre entre Autors i Il·lustradors i va ser molt visitada. Hi havia cinc bibliotecàries encarregades: d’Alginet, Monserrat, dues bibliotecàries d’Almussafes i Guadassuar.

Quant a les responsables de la Biblioteca d’Almussafes, s’ha de dir que tingueren tot molt ben preparat i a la Caseta hi havia diverses actuacions: Josep Enric Grau, amb Històries Velles i Novelles i, a continuació, Mostra de Mags de d’Almussafes. Per tant la caseta va tindre molta afluència de públic.

Algunes de les biblioteques de la Ribera que no es trobaven a la fira, es preocuparen d’enviar informació dels seus centres i material promocional. Així, que les dos taules disposades a tal fi quedaren ben abastides tant d’informació sobre biblioteques, els seus serveis, programacions d’activitats, etc. com material promocional divers que els visitants agafaven amb alegria: borses, llibretes, boligrafs, llapis, etc..

La valoració de l’experiència és, per supost, positiva, en tant que el món de les biblioteques va ser present en un event tan important i amb tanta afluència de visitants com és la Trobada d’Escoles de la Ribera, i a més, a més donant una imatge de lloc proper amb moltes propostes per al públic.

Fotos Trobades 2009

[fsg_gallery id=”24″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?