Trobada d’Escoles en Valencià a La Ribera

Foto de materiales promocionales del COBDCV (libretas, lápices, marcapáginas, cartel)

La Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera es va celebrar el diumenge 25 d’abril a Manuel.

La primera Trobada de la nostra comarca es va organitzar a Benifaió el 20 d’abril de 1986, per tant enguany es celebrava el vint-i-cinqué aniversari d’aquella primera festa lúdica que reivindicava una major presència dels programes d’ensenyament en valencià a la Ribera.

Manuel es va mobilitzar des de bon matí per rebre els 28.000 visitants estimats per l’organització. A la trobada es realitzaren 71 tallers i van participar 80 centres educatius, a més d’estar presents diverses associacions de la comarca.

El Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana hi va estar present, en un lloc central, a la Plaça del Sol, junt a la caseta de l’organització. La desfilada de visitants a la nostra taula va ser continua; en ella es podia trobar la promoció del COBDCV, de la lectura i les biblioteques i informació dels Centres de Lectura de la comarca. Es van aconseguir els objectius marcats de donar visibilitat al Col·legi, i transmetre una imatge positiva i compromesa de les biblioteques i els bibliotecaris.

Fotos Trobades 2010

[fsg_gallery id=”23″]

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?