T’esperem al col·legi!

cobdcv

COBDCV

Saps que el COBDCV te borsa de Treball? Si encara no estàs col·legiat/da, ara és el moment.

 

Regala’t la col·legiació!

 

Aquestes són tots els avantatges que pots trobar:

SIS MESOS GRATUÏTS DE COL·LEGIACIÓ PER A NOUS TITULATS

#TotesSomCobdcv

Has finalitzat els teus estudis de biblioteconomia i/o documentació durant els últims 2 anys?

Disfruta de sis mesos de col·legiació gratuïta si t’has titulat en les 2 últimes promocions.

Estas recentment titulat? No esperes més: si et col·legies ara gaudiràs de 6 mesos de col·legiació gratuïta durant l’any en curs.

DESCOMPTES EN LA QUOTA D’INSCRIPCIÓ PER A ANTICS MEMBRES DE AVEI (Associació Valenciana d’especialistes en informació) I ABV (Associació de bibliotecaris Valencians)

Els antics membres de AVEI i la ABV, gaudiran de descomptes en la inscripció al COBDCV, ja que estes dos associacions i els seus membres van sumar esforços perquè la creació del col·legi fóra possible.

Alguns dels serveis que el col·legi t’ofereix són:

  • Podràs formar part dels Grups de treball del COBDCV, on professionals com tu treballen en temes d’interès i comparteixen experiències professionals
  • Descomptes i avantatges exclusius en serveis professionals (assessoria laboral, convenis amb altres associacions professionals, jornades…)
  • Descomptes i avantatges exclusius en serveis d’oci i personals (serveis mèdics, hotels, viatges, informàtica, mobiliari, serveis financers…)

 

Com col·legiarse?

 

No t’ho penses més, tindràs tot el suport del Col·legi per a desenvolupar la teua carrera professional. Més informació: administracio@cobdcv.es

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?