Tancament biblioteques a Alacant

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) ha manifestat la seua preocupació davant tancament de la biblioteca “La Rotonda” del Barri de la Verge i de la biblioteca “El Cabo”, ambdues depenents de l’Ajuntament d’Alacant.

El nostre col·lectiu ha remès un escrit a aquest Ajuntament sol·licitant informació urgent sobre les raons que han motivat el tancament d’aquestes dues biblioteques, sobretot atenent al fet que la Llei 4/2011 de la Generalitat Valenciana especifica clarament els criteris per a obrir i mantenir centres bibliotecaris de la CV.

Cal destacar la labor social que assumia la Biblioteca “La Rotonda”.Aquesta biblioteca atenia a la població d’un barri especialment necessitat de la ciutat d’Alacant, amb aquesta actuació es deixa sense atendre a un col·lectiu feble al que li resultarà molt difícil trobar alternatives.

El COBDCV en recaptar aquesta informació de l’Ajuntament d’Alacant, espera que es reconsidere aquesta decisió, i que la ciutat d’Alacant no veja minvats les seues ja escassos recursos bibliotecaris.

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?