Ús dels recursos d’e-Library USA

e-library
Taller 3 hores gratuït per a Membres COBDCV

    • data: , de 16:00 a 19:00 h.
    • Lloc: AULA 1G LINUS TORVALDS. Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica. Universitat Politècnica València (UPV). Plànol.

Professor: Emilio García-Miguel Chaín

Foto d'Emilio García-Miguel Chaín

Llicenciat en Documentació per la Universitat Complutense de Madrid, ha treballat durant 11 anys com a documentalista en el Centre de Recursos Informatius de l’Ambaixada d’EUA. Actualment exerceix funcions de Community Manager i dóna suport en la gestió de centres American Spaces. La seua experiència anterior inclou treball de documentalista en la Societat Estatal de Gestió Immobiliària de Patrimoni del Ministeri d’Hisenda i en els Serveis Centrals de la Biblioteca de la Universitat Complutense.

Públic al que va dirigit:

Gestors de la informació, bibliotecaris, mestres i professionals relacionats amb el món de l’educació i la lectura.

Presentació

“Introducció als recursos eLibraryUSA”. El Departament d’Estat d’EUA ha engegat un programa mundial on s’ofereix l’accés gratuït i individual a una important selecció de bases de dades i llibres electrònics. Aquests recursos poden ser especialment valuosos per al professional de la informació en el seu treball diari.

Objectius

Conèixer d’una forma bàsica els recursos i les bases de dades més importants d’eLibraryUSA, com per exemple: Gale Virtual Reference Library, Academic OneFile, EbscoHost o Ebrary. Tots ells conectats sota l’eina de recerca PRIMO..

Metodologia

Amb anterioritat a la data de començament del taller es requerirà als participants el seu registre gratuït en eLibraryUSA i Ebrary. El taller tindrà caràcter fonamentalment pràctic pel que s’usaran ordinadors connectats a Internet per a accedir i conèixer les bases de dades i recursos d’eLibraryUSA.

Programa

  1. Introducció general: programa del Departament d’Estat d’EEUU “eLibraryUSA”. Normativa General.
  2. Bases de dades i recursos més destacats d’eLibraryUSA.
  3. Pràctiques.

Formulari de inscripció

Matrícula tancada.

Membre del COBDCV,*Associacions adherides i estudiants UPV, UV y UA. Pas y Pdi UPV
Personal Servei de Biblioteques i Documentació UV
Gratuït
No col·legiat/ada 35 €

* Si eres estudiant UPV/UV/UA, membre d’alguna associació adherida, PAS/PDI de la UPV o personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, has d’enviar el justificant a administracio@cobdcv.es (estudiants enviar justificant de la matrícula actualitzada; membres d’associacions adherides enviar justificant quota en curs)..

Col·labora:

Logo de la UPV

Logo de la ETSINF (UPV)

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?