Propietat Intel·lectual per a la Gestió de Biblioteques

Taller presencial
Taller 4 hores gratuït per a Membres COBDCV.

  • Data: .
  • Horari: De 16:00 a 20:00 h.
  • Lloc: AULA 1G 1.3. Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica. Universitat Politècnica València (UPV). Plànol.

Professor: Javier Piñol Espasa

Foto de Javier Piñol Espasa

Advocat. Ha treballat com a tècnic jurídic del Registre de la Propietat Intel·lectual de la Comunitat Valenciana durant els últims 12 anys. Ha impartit, entre d’altres, diversos cursos sobre propietat intel·lectual per a la xarxa de biblioteques. Ha format part de grups de treball sobre la matèria: BPI de FESABID; Grup de Normativa Legal de Biblioteques del C.C.B. del Ministeri de Cultura.

Públic al que va dirigit:

Gestors de la informació, bibliotecaris, mestres i professionals relacionats amb el món de l’educació i la lectura.

Es lliurarà certificat d´assistència de 4 hores.

Presentación

La propietat intel·lectual és una matèria el coneixement de la qual és essencial per al treball diari de bibliotecaris i documentalistes. La possibilitat d’utilitzar determinats fons i/o materials, depèn de la possibilitat de conèixer i aplicar les lleis vigents tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.

Objectius

L’objectiu d’aquest taller és oferir als professionals de les biblioteques la informació i les eines necessàries per a la gestió de biblioteques en l’àmbit de la propietat intel·lectual, des d’un punt de vista eminentment pràctic. El taller es desenvoluparà de manera totalment presencial, exposant totes les qüestions necessàries i resolent tots els interrogants que es plantegen en el treball diari.

Metodologia

La metodologia del taller és totalment pràctica i es compon d’un mòdul de 4 hores presencials, en les quals s’aniran plantejant les qüestions més rellevants, a través de l’anàlisi de casos pràctics que tractaran d’englobar les situacions que poden sorgir en l’aplicació de la normativa en matèria de propietat intel·lectual. Al mateix temps es confeccionaran eines que poden ser útils en la presa de decisions del dia a dia relacionades amb la matèria.

Programa

Supòsits pràctics sobre les qüestions que poden donar-se diàriament en el treball dels professionals de les biblioteques.

Formulari de inscripció

Matrícula tancada.

Membre del COBDCV,*Associacions adherides i estudiants UPV, UV y UA. Pas y Pdi UPV
Personal Servei de Biblioteques i Documentació UV
Gratuït
No col·legiat/ada 35 €

* Si eres estudiant UPV/UV/UA, membre d’alguna associació adherida, PAS/PDI de la UPV o personal del Servei de Biblioteques i Documentació de la UV, has d’enviar el justificant a administracio@cobdcv.es (estudiants enviar justificant de la matrícula actualitzada; membres d’associacions adherides enviar justificant quota en curs).

Compte per a fer l’ingrés de la inscripció:

Titular: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV).

Caixa popular: ES14 3159 0032 9522 0380 0228.

(Pagaments des de fora d’Espanya).

BIC: BCOEESMM159.

Per a qualsevol dubte telefonar al 620707369

Col·labora:

Logo de la UPV
Logo ETSINF (UPV)
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?