Taller CLIA (Community-Lybrary Inter-Action)

CLIAv1-300x300

Dia: 20 desembre 2017

Hora: 08:00 h – 14:00 h

Lloc: Biblioteca Municipal Eduard Escalante (Abastos), Carrer Alberic 18, (València) Plànol

Activitat pública i gratuïta organitzada pel COBDCV, amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de València. Aforament limitat. Es prega confirmació d’assistència  emplenant aquest formulari.

Presentació:

Les biblioteques són àncores en la comunitat, exercixen un paper clau en el desenvolupament de comunitats pacífiques i sostenibles. A tot el món, les comunitats locals estan experimentant disturbis cívics, conflictes, desconnexió, etc…, la qual cosa constituïx un cridat a la societat a entendre, reflexionar i actuar, a partir d’assumptes comunment identificats, orientats a promoure el coneixement comunitari i desenvolupament de processos d’enfortiment de la societat que promoguen la comprensió intercultural, apoderament i solucions.

El Projecte Interacció Comunitat-Biblioteca respon a aquesta necessitat ajudant a les biblioteques a facilitar diàlegs locals i acció comunitària; la qual cosa significa que les biblioteques contribuïxen a l’acció i impacte col·lectiu en l’avanç d’una societat pacífica i sostenible.

Impartit per:

CLARA CHU

La Dra. Clara M. Chu és Directora del Centre Mortenson de Programes Internacionals de Biblioteques i Professora Distingida Mortenson en la Universitat d’Illinois en Urbana- Champaign (EE.UU) . De 2009 a 2015 va treballar en el Departament de Biblioteconomia i Estudis de la Informació (LIS) en la Universitat de Carolina del Nord en Greensboro, on va ocupar els càrrecs de Directora i Catedràtica. Abans de 2009 ha sigut professora en el Departament d’Estudis de la Informació en la Universitat de Califòrnia a Los Angeles. Ha estudiat a Canadà, els EE.UU., Mèxic i Perú, i va obtindre el seu doctorat de la Universitat de Western Ontario a Canadà.

 

ZORAIDA MENDIWELSO-BENDEK

Zoraida és investigadora  en ciutadania en el Grup d’Investigació d’Organització Comunitària de Lincoln International Business School, on és líder d’investigació comunitària i apoderament de la comunitat. La seua àrea d’investigació és la coproducció de coneixement democràtic / desafiaments socials dins de l’autoorganització de la comunitat, la investigació basada en la comunitat i les associacions universitat-comunitat. Zoraida ha liderat els programes d’Apoderament Comunitari i Aprenentatge Actiu per a Ciutadania Activa. Ha contribuït en projectes per a permetre la influència de les organitzacions de la societat civil en els processos de polítiques, així com en projectes per a permetre a les organitzacions de la societat civil investigar l’impacte de les iniciatives per a enfortir la democràcia.

 

Per a més informació sobre el projecte CLIA visita la seua web ací

 

COL·LABOREN

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?