Taller CLIA 2018 (Community-Library Inter-Action)

CLIAv1-300x300

Data: 18 desembre 2018

Hora: 9h. – 12’30h.

Lloc: Biblioteca Pública de València “Pilar Faus” Carrer Hospital 13, (València)

Activitat pública i gratuïta organitzada pel COBDCV, amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de València. Aforament limitat. Es prega confirmació d’assistència  emplenant aquest formulari.

Presentació

Les biblioteques són àncores en la comunitat, exercixen un paper clau en el desenvolupament de comunitats pacífiques i sostenibles. A tot el món, les comunitats locals estan experimentant disturbis cívics, conflictes, desconnexió, etc…, la qual cosa constituïx un cridat a la societat a entendre, reflexionar i actuar, a partir d’assumptes comunment identificats, orientats a promoure el coneixement comunitari i desenvolupament de processos d’enfortiment de la societat que promoguen la comprensió intercultural, apoderament i solucions.

El Projecte Interacció Comunitat-Biblioteca respon a aquesta necessitat ajudant a les biblioteques a facilitar diàlegs locals i acció comunitària; la qual cosa significa que les biblioteques contribuïxen a l’acció i impacte col·lectiu en l’avanç d’una societat pacífica i sostenible.

Impartit per:

CLARA CHU

La Dra. Clara M. Chu és Directora del Centre Mortenson de Programes Internacionals de Biblioteques i Professora Distingida Mortenson en la Universitat d’Illinois en Urbana- Champaign (EE.UU) i Presidenta-Electa de ASIS&T (Association for Information Science and Technology) . De 2009 a 2015 va treballar en el Departament de Biblioteconomia i Estudis de la Informació (LIS) en la Universitat de Carolina del Nord en Greensboro, on va ocupar els càrrecs de Directora i Catedràtica. Abans de 2009 ha sigut professora en el Departament d’Estudis de la Informació en la Universitat de Califòrnia a Los Angeles. Ha estudiat a Canadà, els EE.UU., Mèxic i Perú, i va obtindre el seu doctorat de la Universitat de Western Ontario a Canadà

 

Per a més informació sobre el projecte CLIA visita la seua web ací

 

COL·LABOREN

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?