Línia Editorial

Presentació

SíMILE és una revista divulgativa, promoguda pel COBDCV, en format digital i de lliure accés, adreçada a totes les persones interessades en els temes vinculats als professionals de la informació, amb particular atenció a l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

SíMILE pretén donar també veu als col·legiats perquè expliquen les seues experiències, realitzen cròniques, comentaris, ressenyes bibliogràfiques o entrevistes. En definitiva, ser l’eina amb la què el col·legiat puga estar al dia, tant de l’actualitat del Col·legi, com de l’actualitat de la professió en un sentit ampli.

Antecedents

Amb ISSN 2171-6293, la revista SíMILE es publica des de 2010 trimestralment en suport digital i accés gratuït tant en pdf com amb la plataforma issuu.

Actualitat

A partir de 2016, amb el número 32, SíMILE busca dotar als seus continguts de major vitalitat i grau d’actualització, per això canviem el format i comencem una nova etapa amb una revista totalment actualitzada, en format web. Els continguts de Símile s’actualitzen quinzenalment i s’organitzen en nombres trimestrals.

Els articles publicats en aquesta revista estan subjectes a una llicència Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 3.0 España (CC BY-NC-SA 3.0 ES), el que vol dir que, es poden copiar, distribuir, comunicar públicament i fer-ne obres derivadas, sempre que es reconeguen els crèdits de les obres (autoria, nom de la revista, institució editora) de la manera especificada pels autors o per la revista.

Opinions

Les opinions exposades en els textos publicats en SíMILE són exclusivament dels seus autors. L’opinió oficial del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana l’expressa la Junta com a òrgan de Govern de la Institució, per tant, no es fa responsable de les opinions expressades pels autors.

Envia’ns el teu article

ANIMA’T A ENVIAR LES TEUES APORTACIONS PERQUÈ SíMILE SIGA LA NOSTRA VEU I EL NOSTRE ESPAI!

Com ho faig?

Consulta les nostres normes de publicació i envia el teu article a: administracio@cobdcv.es o comunicacio@cobdcv.es

Fitxa resum

Títol: Símile: butlletí del COBDCV
ISSN: 2171-6293
Direcció i coordinació: Ana Valdés Menor (Vocalia Publicacions COBDCV)
Consell Editorial: Mar Buigues (COBDCV), Lorena Borràs, Borja López Lázaro, Natacha Granero Estruch
Revisió: Antònia Tàrrega Giménez
Editor: Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana
Format: Digital
Llengua: Valencià / Castellà
Periodicitat: Trimestral
Política editorial: CC BY-NC-SA 3.0 ES

Números anteriors

Menú