Conversem amb…Manuel Borrás

(2016/06) Símile núm. 33

Entrevista de Manuel Borrás Arana, fundador de l’Editorial Pre-Textos sobre la seua participació en El Punt de Trobada: II Jornada de divulgació Intercomarcal que va tindre lloc a la Biblioteca Municipal “Mª Dolores García Sánchez” a La Vall d’Uixó on va parlar sobre “La biblioteca com a refugi”.

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana organitza des d’octubre de 2015 un Punt de Trobada cada 6 mesos en una comarca diferent de la Comunitat Valenciana.L’experiència ens demostra que des de la proximitat i, si es vol, des de la informalitat, és més fàcil aprendre, compartir i conèixer experiències i projectes que ens ajuden a crèixer com a comunitat professional.

Us animem a passar a l’acció i a enviar-nos les vostres propostes.

 

Més informació sobre el Punt de Trobada: Jornada de divulgació Intercomarcal entrant a la web del COBDCV

 

 

Autora: Alicia Sellés Carot, presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documantalistes de la Comunitat Valenciana. Treballa en MASmedios des de 2002, és responsable de l’àrea de Serveis Documentals. Ha participat en projectes relacionats amb biblioteques digitals, digitalització, integració de sistemes de gestió de biblioteques, gestió documental i d’arxius, repositoris OAI i outsourcing de serveis documentals.


E-mail: presidenta@cobdcv.es

 

Share Button

Números anteriors

Menú