Cursos professorat

Segons els Estatuts del COBDCV, entre les seues funcions està promoure el reconeixement i el desenvolupament professional, el correcte exercici de la professió i la formació de tots els professionals que representa. A més, té la funció de promoure la formació i el perfeccionament professional en les matèries en les quals és competent, tant per als col·legiats com per als no col·legiats i pertanyents a altres professions que vulguen adquirir aquests coneixements, com pot ser el cas del professorat de primària i secundària.

En aquesta línia, el col·legi és una entitat col·laboradora de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació en els termes que regula l’Ordre 65/2012 que establix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.

Qualsevol centre educatiu de la Comunitat Valenciana pot sol·licitar un curs a mida presencial o virtual, o be sol·licitar el catàleg de cursos que tenim a disposició dels interessats.

El centre inclourà el curs sol·licitat al COBDCV en el Pla d’Acció Formativa (PAF), i demanarà al CEFIRE el reconeixement a l’òrgan competent en matèria de formació del professorat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport en els termes que regula la ordre 65/2012.

Vols conèixer el nostre catàleg de cursos per al professorat?

[contact-form-7 id=”5866″ title=”contacte valencià”]

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?