Al Nadal, un llibre i la teua col·legiació és el millor regal!

COBDCVcollegiacio

ENTRA AL GENER A la BORSA DE TREBALL COBDCV

 

 

Has finalitzat els teus estudis de biblioteconomia i/o documentació durant els últims 2 anys?

Estas recentment titulat? No esperes més: si et col·legies ara gaudiràs de 6 mesos de col·legiació gratuïta durant 2019.

DESCOMPTES EN LA QUOTA D’INSCRIPCIÓ PER A ANTICS MEMBRES DE AVEI(Associació Valenciana d’especialistes en informació) I ABV (Associació de bibliotecaris Valencians)

Els antics membres de AVEI i la ABV, gaudiran de descomptes en la inscripció al COBDCV, ja que estes dos associacions i els seus membres van sumar esforços perquè la creació del col·legi fóra possible.

Alguns dels serveis que el col·legi t’ofereix són:

  • Asesoría jurídica
  • Podràs formar part dels Grups de treball del COBDCV, on professionals com tu treballen en temes d’interès i comparteixen experiències professionals.
  • Subscripció a les publicacions del COBDCV: Métodos de Información i SíMILE
  • Descomptes i avantatges exclusius en serveis professionals (assessoria laboral, convenis amb altres associacions professionals, jornades…)
  • Descomptes i avantatges exclusius en serveis d’oci i personals (serveis mèdics, hotels, viatges, informàtica, mobiliari, serveis financers…)
  • Assisteix a l’Assemblea General del col·legi 2018

No t’ho penses més, tindràs tot el suport del Col·legi per a desenvolupar la teua carrera professional. Més informació: administracio@cobdcv.es

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?