Fesabid’15 – Cultura Abierta: Conocimiento Compartido

fesabid15

Serà a Gijón els dies 28, 29 i 30 de maig, el destí triat per celebrar les XIV Jornadas Españolas de Documentación. Aquesta trobada bianual que s’ha afermat com el fòrum més important del nostre sector, tant pel seu valor participatiu com pel seu interès, és la plataforma que recull les novetats més interessants de la nostra professió.

Estàs pensant en anar al congrés de FESABID d’enguany? T’agradaria anar-hi en companyia d’altres professionals com tu i a més membres del teu mateix Col·legi? Vols que el viatge te isca més be de preu?

Si es aixina ficat en contacte amb nosaltres, estem intentant arreplegar el major nombre de col·legiats/des per poder organitzar un viatge en grup a les XIV Jornadas Españolas de Documentación amb un preu reduït.

Com més persones siguem mes barat ens podrà eixir.

Si estàs interessat/da envia’ns un correu amb l’assumpte “POSSIBLE VIATGE FESABID 2015” al correu administracio@cobdcv.es i indica’ns si prefereixes anar en tren o en autobús.

Quant abans ho envies, abans podrem organitzar un viatge a un preu interessant.

 

Logo de FESABID

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?