Propostes sobre la plataforma eBiblio

eBiblio

Davant els problemes apareguts els darrers mesos amb la plataforma eBiblio el COBDCV ha enviat a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport el document d’informe i propostes elaborat des del Grup de Biblioteques Públiques del COBDCV. Va ser una proposta sorgida a la darrera Assemblea el passat mes de gener i que hui s’ha fet realitat.

Aquestes propostes naixen de la inquietud dels bibliotecaris i les bibliotecàries i de la necessitat d’oferir un bon servei a la ciutadania. Un servei que a través de les biblioteques garantisca l’accés a la informació, la cultura i el coneixement. Això és: les biblioteques com un servei essencial de qualitat que garantisquen l’accés a la informació i la cultura de manera universal i democràtica sense restriccions de cap classe i, sense ser pretensiosos, però tenint en compte el canvi d’hàbits de consum cultural i lectura, una eina de transformació social i cultural que respecte els drets legals del món editorial i d’autor.

Aquest document s’ha presentat per registre d’entrada al conseller d’Educació, Cultura i Esport
Vicent Marzà, la Secretaria de Cultura Raquel Tamarit i la Direcció General de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga.

Ací el podeu llegir.

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Informática.
Universitat Politècnica de València.
Camino de Vera s/n – València 46022
Edificio 1H – Despacho 04 – planta baja
Teléfono: 620 707 369

© 2022 Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana · Avis legal · Política de cookies · Política de privacidad

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?