Presentació nova Junta de Govern COBDCV 2016-2018

Foto de reunión de la Junta de Gobierno y el equipo de administración

 

L’actual Junta de Govern del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, en aplicació dels articles 48.2 i 48.4 dels nostres Estatuts, ha pres els següents acords:

a) Presentar com a única candidatura a la Junta de Govern del Col·legi la candidatura rebuda i que nomenem a continuació.

b) Desconvocar l’acte de votació i elecció previst per al dia 16 de gener de 2016, per ser innecessari ja que eixe dia es proclamarà oficialment l’única candidatura presentada, segons estableix l’article 48.4

“En el cas que només hi haja una candidatura, aquesta ha de ser proclamada, sense necessitat de votació, el dia que s’haja fixat per a la celebració de les eleccions.”.

donat que solament s’ha rebut una candidatura per formar la nova Junta de Govern del COBDCV, et convidem a assistir a l’Assemblea General Ordinària del Col·legi que es celebrarà el proper dissabte 16 de gener de 2016, i de manera consecutiva a l’Assemblea General Extraordinària, en el Saló d’Actes de la Biblioteca Valenciana, en el monestir de San Miguel dels Reis, Avinguda de la Constitució, 284, 46019 València.

Els punts de l’ordre del dia s’han enviat per correu electrònic i postal a tots els membres del COBDCV.

Aquest és l’horari previst:

Assemblea General Ordinària
9.00h. en primera convocatòria i a les 9.30h. en segona convocatòria
  

11:30h. Pausa Café (a càrrec del col·legi)

12:30h. Assemblea General Extraordinària

Tots els assistents rebran un lot de llibres per gentilesa de Biblioteca Valenciana i per finalitzar ens conviden a realitzar una visita guiada per la biblioteca.

Ens complau comunicar-vos la composició de la nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) de la que es farà la presentació oficial el dia de l’assemblea:

Presidenta: Alicia Sellés Carot

Vicepresident: Jose Antonio Martínez González

Secretària: Amparo Costa Celda

Tresorer:  Adolfo Alonso Arroyo

Vocals:

Enric Campos Martí

Paula Traver Vallés

Francisco Ricau González

Emili Juan Soriano

Lola García Hinarejos

Esperem la teua assistència en aquest acte tan important per a tots,

Si estàs col·legiat, volem contar en tu! T’esperem! #TotsSomCOBDCV

 

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?