Píndola 8- “Llibres, biblioteques i criatures: criteris per a triar i ordenar la col·lecció per a la xicoteta infància”

Pindoles-8

Amb motiu del coronavirus, COVID-19 i de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern, el COBDCV vol obrir una finestra de formació que siga fàcil, ràpida i, sobretot, es puga realitzar des de casa.

Aquesta nova via de formació és exclusiva i gratuïta per als col·legiats i col·legiades. Es tracta de píndoles formatives, d’uns 40 minuts de durada, que s’impartiran en línia a través de la plataforma Zoom.

Dies abans de la formació s’enviarà a tots els membres del COBDCV, per correu electrònic, un enllaç pel qual podran accedir a cadascuna de les píndoles formatives. No es necessitarà inscripció prèvia.

D’aquestes sessions formatives no es realitzarà certificació.

A continuació detallem la 8a d’elles:

  • Píndola 8:  Llibres, biblioteques i criatures: criteris per a triar i ordenar la col·lecció per a la xicoteta infància.
  • Data: Dijous 7 de maig de 2020.
  • Horari: 17.00 hores
  • Lloc: Zoom, enviarem enllaç per correu electrònic a tots els membres del COBDCV.

No es realitzarà cap mena de certificació

Professora: Anna Juan Cantavella

Actualment és responsable de la seu catalana de l’editorial Wonder Ponder, Filosofia visual per a nens i col·labora amb Marta Roig, Lectura, infància i biblioteca, dissenyant i portant a terme cursos i tallers de formació literària per a mediadors, famílies i nens, en diferents contextos. És una de les impulsores del projecte Bibliorevolució de la Fundació Bofill. És la responsable del bloc especialitzat en llibre-àlbum.

Públic al qual va dirigit

Exclusiu per a membres del COBDCV.

Presentació

Els bebès lligen? què significa llegir? Com lligen aqueixos i aqueixes xicotetes que descobreixen el món per primera vegada amb els ulls ben oberts i sempre en moviment? Quins llibres hi ha per a la franja de la xicoteta infància (de 0 a 5 anys)? Quins tipus de llibres existeixen? Quins criteris a l’hora de triar els llibres que han de formar part de les nostres bebetecas? Amb quins criteris ordenar el fons en l’espai per a donar pistes als usuaris? En aquesta píndola tractarem de donar una primera resposta a aquestes preguntes.

Metodologia

S’impartirà a través de Zoom i es podrà accedir a través d’un enllaç que rebran tots els membres del COBDCV en el seu correu.

Programa

• Què és la xicoteta infància i com lligen els que encara no lligen lletres?
• Tipus de llibres que existeixen en el mercat per a la xicoteta infància i característiques bàsiques.
• Criteris per a triar i per a ordenar-los a la biblioteca.

 

Si vols fer aquesta formació i no has rebut el correu, contacta amb nosaltres.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?