Perspectiva Internacional de la Tecnologia per a Biblioteques

cartell-quadrat-3aJVBE
Ponència: Perspectiva internacional de la tecnologia per a biblioteques..

  • Data: .
  • Lloc: Saló d’actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (UPV) edifici 1E.
  • Entrada lliure (No s’entregarà certificat d’assistència)).

En aquesta sessió es descriuran les tendències recents en l’automatització de biblioteques, inclosa l’aparició d’una nova generació de plataformes per a serveis de biblioteca, amb diferent abast i les arquitectures dels sistemes integrats de biblioteques que han dominat l’automatització de la biblioteca fins ara.

El Sr. Breeding presentarà el context més ampli que ha conduït a l’aparició d’aquests nous productes i com s’espera que impacte en les biblioteques en els diferents sectors internacionals. Finalment, també parlarà del context i els models de negocis cada vegada més globalitzats, així com de les seues conseqüències positives i negatives per a les biblioteques.

Durant tota la ponència gaudirem d’un sistema de traducció simultània i, una vegada finalitzada, s’hi obrirà un torn de preguntes.

Marshall Breeding és el director d’Innovative Technologies and Research a les biblioteques de la Vanderbilt University a Nashville i el director executiu de Vanderbilt Television News Archive escriptor, conferenciant, consultor; fundador i editor de Library Technology Guides i de Lib-web-cats.

És també el reponsable de la columna mensual “Systems Librarian” en Computers in Libraries; l’editor de Smart Libraries Newsletter, publciat per l’ALA. Tal vegada, per allò que més el coneixem és per l’informe anual “Automation Marketplace”, publicat en Library Journal des del 2002.

Organitza:

Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV).

Col·labora:

Logo ETSINF (UPV)
Logo de CALSI (UPV)
Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?