Novetats en la borsa de treball del COBDCV

Borsa

Des de la vocalia d’Ocupació Laboral volem informar que a partir d’aquest mes de juliol de 2020, tenim disponible una nova plataforma en línia destinada a gestionar la Borsa de Treball del COBDCV.

A partir d’ara podreu actualitzar els vostres mèrits sense necessitat de realitzar-ho en un espai de temps determinat, ni haver de vindre al despatx del Col·legi presencialment a lliurar documentació.

Si mai has estat en borsa i no estàs treballant, aquest és el moment. Si ja estàs en borsa, dir-te que hi ha companys i companyes que fa molt temps que no actualitzen els seus mèrits, és per això que compartim amb tots vosaltres aquest xicotet formulari que servirà per a confirmar-nos la vostra voluntat de continuar formant part de la Borsa de Treball del COBDCV o de formar part d’ella com a nova alta. Rebreu les claus d’accés a la nova plataforma per correu electrònic.

Tots els membres col·legiats poden accedir a la Borsa de Treball. No obstant això, enfront d’una oportunitat o demanda de treball rebuda al COBDCV, tindran prioritat aquelles persones que es troben en situació de desocupació i puguen acreditar-ho documentalment amb el certificat corresponent. La plataforma està programada per a realitzar aquesta comprovació i, de no actualitzar-se el certificat, el membre de la borsa passarà d’estat “en atur” a “millora d’ocupació”.

El 21 de juliol de 2020 es va realitzar una reunió informativa a través de la plataforma Zoom, on es va explicar al detall el funcionament i els avantatges té aquesta nova plataforma. Aquesta xarrada estarà disponible per a tots els membres que formen part de la borsa del Col·legi.

Si encara no has donat d’alta el teu perfil, t’animem a fer-ho aviat.  A partir de gener de 2021, la borsa s’està gestionant únicament amb les dades dels col·legiats que utilitzen la nova plataforma.

Recordeu que aquest és un servei exclusiu per als nostres col·legiats i col·legiades.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?