Mitjans de comunicació de tota la Comunitat Valenciana es fan ressò de la nova junta del COBDCV

Nova junta

Des que es va proclamar a la nova Junta del COBDCV en l’Assemblea General Extraordinària que es va celebrar el 23 de febrer a la Biblioteca de la Dona diferents mitjans de comunicació de tot el territori s’han fet eco de la notícia.

Valencia Plaza titula “Amparo Pons Cortell, nova presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes” i fa un xicotet repàs a tota la nova junta.

El Periódico del Mediterráneo se centra en la figura de Paula Traver, natural de Castelló i nova vicepresidenta.

Diferents mitjans comarcals ressalten la incorporació dels nous vocals a la Junta. Cope Onda Naranja repassa la trajectòria de Borja Fuster i les seues funcions com a vocal de formació, El Periódico de Villena destaca que Ana Valdés, bibliotecària de Villena, ocuparà la vocalia de Publicacions i Comunicació, El Periódico de Aquí fa referència al fet que “Dues bibliotecàries del Camp de Túria entren a formar part de la nova Junta del COBDCV”, referint-se a Dolors López Asensi i Bàrbara Gascó Comeche, noves vocals de serveis al col·legiat i extensió territorial, respectivament.

Finalment, la pàgina web de la Facultat de Geografia i Història posa l’accent que dues dels professors del Grau en Informació i Documentació, Adolfo Alonso i Fran Ricau, continuen formant part de la junta.

Pots llegir aquestes notícies i altres relatives al Col·legi en la secció de la nostra web “El COBDCV en els mitjans”.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?