Menció Honorífica al treball dels i de les professionals de les biblioteques valencianes

Invitació_Dia_Llibre_Valencià_2021

El dia 22 de novembre a les 11:00 hores tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Valenciana la celebració del Dia del Llibre Valencià 2021 i enguany, finalment, hi haurà una menció al treball de tots els professionals de biblioteques de la Comunitat Valenciana.

Cada any en aquesta celebració es lliuren els premis als llibres millor editats i a la tasca dels llibrers i de les llibreres de la Comunitat Valenciana i des de 2019 el COBDCV ha demanat en reiterades ocasions a la Direcció General de Cultura i Patrimoni que la tasca dels professionals de les biblioteques siga reconeguda de la mateixa manera.

Enguany la Conselleria ens concedeix aquesta menció honorífica a tot el col·lectiu com a pas previ a la convocatòria d’un premi a la tasca bibliotecària a partir de l’any 2022. A hores d’ara no podem donar-vos més informació perquè no la tenim, però sembla que a partir de l’any que ve es podran presentar projectes bibliotecaris que podran optar al premi.

La nostra presidenta, Amparo Pons, serà l’encarregada de rebre aquesta menció en representació de tot el col·lectiu de professionals de les biblioteques de la Comunitat Valenciana. Amparo Pons ha declarat que “Personalment serà un orgull poder rebre aquesta menció tan necessària, però m’agradaria no estar a soles. És per aquesta raó que vos pregue que acudiu al lliurament perquè realment puga ser col·lectiu i que les meues mans només siguen transmissores d’un reconeixement molt merescut per a tots i per a totes”.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?