L’Arxiu Municipal Administratiu de Gandia nou membre institucional del COBDCV

Arxiu Administratiu Ganda

El COBDCV compta, des de finals de l’any passat, amb un nou membre institucional: l’Arxiu Municipal Administratiu de Gandia (AMA).

L’AMA és la unitat responsable de la millora en la producció documental, l’organització homogènia i de la gestió de la documentació municipal acabada la fase de tramitació amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’administració i la ciutadania a la informació.

En l’actual societat digital, la gestió documental mira cap a la producció eficient, la gestió electrònica i la datificació dels processos com un dels principals motors de la modernització i la transparència (Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques). L’arxiu administratiu pretén evolucionar el concepte de custodiar documents cap al compromís de gestionar actius d’informació; participant activament en el disseny, racionalització i simplificació dels processos, la seva disposició i preservació.

L’Arxiu Municipal Administratiu està ubicat en la quarta planta de l’edifici consistorial, (Plaça Major, 1). Des d’aquest enllaç es pot visitar el Web.

Amparo Pons, presidenta del COBDCV va declarar que “La Junta de Govern es mostra molt satisfeta i orgullosa per la incorporació d’un nou arxiu als membres institucionals del COBDCV”.

Els membres institucionals del COBDCV

Pot ser membre institucional qualsevol empresa o institució, pública o privada, de l’àmbit de la informació o interessada en el sector, vinculada professionalment o interessada en la Biblioteconomia, la Documentació o l’arxivística.

Els membres institucionals tenen dret a intervindre en les assemblees generals, sense dret a vot, i a participar de manera activa en els diferents grups de treball. També poden assistir de manera gratuïta a tres cursos o jornades organitzades pel COBDCV (tres persones diferents per empresa/institució i per any). La resta d’activitats en les quals participen tindran les mateixes condicions i preus que la resta de col·legiats.
L’Arxiu Administratiu de Gandia s’uneix així a altres empreses i institucions com GEDSA, Esedeá, Libnova, la Biblioteca de la Universitat d’Alacant o el Arxiu del Regne de València.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?