L’Arxiu Intermedi de la Generalitat Valenciana nou membre institucional del COBDCV

Arxiu Intermedi GVA

El COBDCV compta, des de mitjan 2021, amb un nou membre institucional: l’Arxiu Intermedi de la Generalitat Valenciana (AIGV). Se suma així a altres importants arxius valencians com l’Arxiu del Regne de València i l’Arxiu Municipal Administratiu de Gandia.

L’Arxiu Intermedi de la Generalitat va ser creat amb el DECRET 50/2018, de 27 d’abril, del Consell, pel qual es regula la gestió documental, l’organització i el funcionament dels arxius de la Generalitat per a gestionar i conservar la documentació semiactiva transferida des dels arxius centrals dels diferents departaments de la Generalitat fins a la seua eliminació o transferència per a la seua conservació permanent en els arxius històrics.

L’arxiu està situat en la localitat valenciana de Riba-Roja del Túria.

Amparo Pons, presidenta del COBDCV va declarar que “Per al COBDCV és un honor comptar amb un nou arxiu entre els seus membres institucionals i és fruit de l’esforç i les activitats que s’estan realitzant per a arribar a tots els camps professionals de la informació i la documentació”.

Els membres institucionals del COBDCV

Pot ser membre institucional qualsevol empresa o institució, pública o privada, de l’àmbit de la informació o interessada en el sector, vinculada professionalment o interessada en la Biblioteconomia, la Documentació o l’arxivística.

Els membres institucionals tenen dret a intervenir en les assemblees generals, sense dret a vot, i a participar de manera activa en els diferents grups de treball. També poden assistir de manera gratuïta a tres cursos o jornades organitzades pel COBDCV (tres persones diferents per empresa/institució i per any). La resta d’activitats en les quals participen tindran les mateixes condicions i preus que la resta de col·legiats.

L’Arxiu Intermedi de la Generalitat s’uneix així a altres empreses i institucions com GEDSA, Esedeá, Libnova, la Biblioteca de la Universitat d’Alacant, la biblioteca de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i els ja esmentats Arxiu del Regne de València i l’Arxiu Municipal Administratiu de Gandia.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?