La Biblioteca de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, nou membre institucional del COBDCV

UMH (2)

Des de febrer de 2021 el COBDCV compta amb un nou membre institucional: La Biblioteca de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Les biblioteques de la Universitat Miguel Hernández (UMH) tenen una principal vocació i raó de ser: el servei a la Comunitat Universitària. Per això, posen a la disposició dels usuaris i usuàries els recursos i instruments documentals i d’informació que necessiten per al desenvolupament de l’ensenyament, la docència o la recerca. Per a això, s’ha desenvolupat una organització amb cinc punts de servei en els quatre Campus, integrats en una única unitat administrativa.

Des d’aquest enllaç es pot visitar el portal web de la biblioteca.

Amparo Pons, presidenta del COBDCV va declarar: “Que la Biblioteca de la UMH s’haja unit a la llista de membres institucionals del COBDCV és doblement positiu. D’una banda, per fer territori i acostar-nos a les comarques del sud de la Comunitat Valenciana i, per l’altre costat, per la importància d’estar prop de les biblioteques universitàries”.

Els membres institucionals del COBDCV

Pot ser membre institucional qualsevol empresa o institució, pública o privada, de l’àmbit de la informació o interessada en el sector, vinculada professionalment o interessada en la Biblioteconomia, la Documentació o l’arxivística.

Els membres institucionals tenen dret a intervindre en les assemblees generals, sense dret a vot, i a participar de manera activa en els diferents grups de treball. També poden assistir de manera gratuïta a tres cursos o jornades organitzades pel COBDCV (tres persones diferents per empresa/institució i per any). La resta d’activitats en les quals participen tindran les mateixes condicions i preus que la resta de col·legiats.

La Biblioteca de la Universitat Miguel Hernández d’Elx s’uneix així a altres empreses i institucions com GEDSA, Esedeá, Libnova, la Biblioteca de la Universitat d’Alacant, l’Arxiu del Regne de València i l’Arxiu Administratiu de Gandia.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?