Taula 1: Formació, perfil professional i ocupabilitat

Dia 17 octubre 2013 de
Ubicació: cub roig – saló d’ actes.

  • Recessió, ocupació i formació en Documentació”, per José Antonio Moreiro González, catedràtic de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat Carlos III de Madrid.

  • La generació dels becaris, eixint de la bambolla”, per Albert Valero Pérez, documentalista i Community Manager en 31416k.

  • De becària a aturada en període de reciclatge, passant per un contracte fixe indefinit”, per Alicia Chover García, col·legiada del COBDCV.

  • Perfils professionals en el sector de la gestió de la informació”, per Diego Álvarez, director acadèmic del Màster Universitari en Gestió de la Informació.

Moderador de la taula: David Seguí Morant, vocal d’ocupació del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV).


Breu Currículum dels participants

José Antonio Moreiro González

Foto de José Antonio Moreiro González

La seua docència i investigació atenen, preferentment, a l’anàlisi de contingut documental, els vocabularis semàntics i el mercat laboral en Informació-Documentació. És defensor universitari de la Universitat Carlos III de Madrid.

 

Albert Valero Pérez

Foto de Albert Valero Pérez

Diplomat en Biblioteconomia i quasi llicenciat en Documentació. D’una banda, és documentalista web especialitzat en gestió de continguts, disseny web, xarxes socials i posicionament SEU. Per una altra, té experiència en biblioteques especialitzades, centres de documentació i arxius institucionals. És docent de cursos de formació contínua i escriu regularment en el seu blog www.albertvalero.com

Perfils:
Twitter @Albert_Valero
LinkedIn es.linkedin.com/in/albertvaleroperez/
Facebook facebook.com/albertvalerop

Alicia Chover García

Foto de Alicia Chover García

Documentalista en el Centre de Documentació de la Conselleria de Presidència i en RTVV, bibliotecària en la Universitat La Florida i arxivera-becària en la Conselleria d’Agricultura. Llicenciada en Documentació; actualment, està reciclant-se com a Community Manager.

Perfils:
Twitter @achoverg
LinkedIn http://www.linkedin.com/in/achover

Diego Álvarez Sánchez

Foto de Diego Álvarez Sánchez

Director del Màster Universitari en Gestió de la Informació i cofundador d’analizo.info. És llicenciat en Informàtica i Màster en Polítiques i Processos de Desenvolupament per la Universitat Politècnica de València. És professor titular d’Escola Universitària en la Universitat Politècnica de València. Actualment es Sotsdirector d’Alumnat, Desenvolupament i Extensió Universitària de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica.

Perfils:
Twitter @diegoalsan
Linkedin es.linkedin.com/in/diegoalsan

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.