Presentació de pòsters

Vos recordem que els pòsters es presentaran en les dues sessions que hi ha assenyalades en el programa (dies i , de 18:00 h. a 18:30 h.). Els assistents a les jornades tindran la possibilitat de realitzar les seues votacions durant els dos dies, fins a les en una urna habilitada a aquest efecte que es disposarà en l’edifici 8E (cub roig), on es duran a terme la major part de les jornades. Una vegada fet el recompte de vots, els premis es lliuraran el

A continuació vos mostrem la llista de participants inscrits en el concurs:

  • Cejudo-Borrega A., García-Gozálvez J., Julià-Gil C., París-Folch L., París-Folch M.L. (Biblioteca de la Universitat Jaume I). Pòster: Dipòsit científic a la Universitat Jaume I.
  • Lluis V., Server A. (Biblioteca y archivo del Ateneu Barcelonès). Pòster: Apadrina un llibre! Captar fondos, generando experiencia.
  • López Asensi D., Taza Taroncher I. (Red de Bibliotecas Municipales de Lliria). Pòster: Un servei bibliotecari a la comunitat en temps de crisi: English and Spanish conversation groups.
  • Taza Taroncher I., López Asensi D. (Red de Bibliotecas Municipales de Lliria). Pòster: El trailer book com a eina de foment de la lectura entre l’alumnat de secundària.
  • Guerrero-Vives R.M., Sureda-Negre J., Morey-López M., Rubio-Mifsud M.D. (Universitat de les Illes Balears. Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació). Pòster: Anàlisi del tractament de l’alfabetització informacional a Batxillerat.
  • Celades Del Hoyo J.A., Sobrino Martínez J. (Fundació Hospital Esperit Sant). Pòster: En temps de crisi: innovació i empreneduria per triomfar.
  • España Álvarez E., Uris Selles J., Gómez Calderón C. (Departamento de Salud de Dénia). Pòster: Certificació Une-En ISO 9001: 2008 del servei d’informació científica en ciències de la salut. Eficiència i millora contínua d’una biblioteca especialitzada.
  • Frisuelos Berbería L., Sanz Calama F., Tejada Carrasco B. (Universidad Nacional de Educación a Distancia). Pòster: Cerca d’ocupació 2.0 i marca personal.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.