La gestió d’informació, clau de futur per als sectors públic i privat de la Comunitat Valenciana

I-jornadas-documentacion-valencianas-salon-actos-ETSI

Els propers 17 i 18 d’octubre el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) organitza les II Jornades Valencianes de Documentació que se celebraran a València. Es tracta d’un fòrum que s’ha concebut com un punt de trobada i intercanvi de coneixements i experiències, tant per als professionals, com per a les empreses i organismes que tenen la necessitat diària de gestió documental, d’informació o de contingut, de un Community Manager o un Content Curator, d’Intel·ligència Competitiva, etc. per al desenvolupament dels seus serveis o negocis.

Articulades sobre els eixos temàtics de la Ocupabilitat i la Innovació, es tractarà de donar resposta a la conjuntura actual de la Comunitat Valenciana des de la posició professional de la gestió de la informació i la documentació. Són aquests professionals els responsables de proporcionar el suport necessari als investigadors de R+D+i o acadèmics, la informació precisa per a la presa de decisions en les empreses, el suport als que s’estan formant, salvaguardar el nostre patrimoni documental… i en definitiva en tot allò que forma part d’unes bases sòlides per a crear un futur sostenible.

Sobre aquests pressupostos es tractarà de donar a conèixer experiències d’ocupació, autoocupació i empreniment que exploren les noves possibilitats que s’obrin basades en la innovació i els nous perfils professionals. Es complementarà aquest aspecte amb una focalització en els nous reptes i escenaris tècnics on es puguen identificar oportunitats d’innovació i desenvolupament professional.

Informació completa en:
http://cobdcv.es/jornades/ca/

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.