Impressions. Seminari 2. Alumne o professor, què t’abelleix ser hui?

Foto del Seminario 2 (María García-Puente y Paula Traver)

El dia 17 d’octubre de 2013 va tenir lloc en el marc de les 2es Jornades Valencianes de Documentació el seminari “Alumne o professor, què t’abelleix ser hui?”, en el qual van participar María García-Puente i Paula Traver, fundadores de SocialBiblio i bibliotecàries-documentalistes especialitzades en ciències de la salut.Paula i María van presentar el seu portal SocialBiblio, una plataforma de formació on line en la qual tant es pot ser professor i impartir una classe, com alumne i rebre’n una. Les classes són setmanals.

Este portal permet a qualsevol de nosaltres oferir una d’estes classes o conferències i compartir i socialitzar així els nostres coneixements, fent partíceps a tots aquells que hi estiguen interessats, de forma gratuïta; i, acte seguit, beneficiar-se’n d’esta socialització i rebre els ensenyaments d’altres que oferiran i compartiran allò de què cadascú siga capaç i hi estiga disposat, igualment de vades.

Els continguts es circumscriuen als propis de la professió relacionada amb la informació i documentació. Només cal registrar-se’n gratuitament a WizlQ i, apuntar-se a la classe a la qual es vol assistir. WizlQ és la plataforma on line que utilitzen Paula i Maria per a donar-li forma a l’entorn en el qual es desenvolupen les classes; de tal forma que els alumnes veuen al professor en tot moment, i poden participar intercanviant comunicacions amb ell i amb la comunitat d’alumnes assistents a la classe.

La generositat dels professors participants, gestionada per la professionalitat de Paula i Maria, es converteix en capital social disponible per a tota la col·lectivitat. Tenen una mitjana d’assistents que les anima a seguir amb el projecte.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.