Guanyadors del concurs de pòsters

Foto dels pòsters a concurs (1)Foto dels pòsters a concurs (2)

El segon dia de les jornades () es va procedir al lliurament dels premis del concurs de pòsters, després del recompte dels vots emesos pels assistents. Un total de 65 assistents van realitzar la seua votació, resultant guanyador el pòster Cerca d’ocupació 2.0 i marca personal, amb un total de 17 vots. Per la seua banda, el Comitè Científic de les jornades va atorgar menció especial al pòster Apadrina un llibre! Captar fons, generant experiència. Els premis foren patrocinats per l’empresa MDA, en representació de la qual va acudir Juan Carlos Muñoz Garrigues.

Foto de entrega de premis als pòsters-Juan Carlos y Alicia

També podeu trobar un resum sobre les presentacions i pòsters de tots els participants.

Els pòsters i els seus autors

Cerca d’ocupació 2.0 i marca personal

Foto de l'entrega de premi al pòster Cerca d'ocupació 2.0 (1)

El pòster presenta un curs online desenvolupat perquè l’estudiant aprenga a utilitzar eines 2.0 que milloren la visibilitat del seu perfil professional i que li permeten posicionar-se adequadament en el mercat laboral. Els objectius concrets consisteixen en què l’estudiant potencie la seua imatge en Internet, ressaltant les seues competències més destacades, gestione convenientment la seua privacitat i realitze networking per a adquirir contactes professionals rellevants. El curs consta de sis mòduls i està dirigit a graduats, professionals, autònoms, orientadors laborals i aturats interessats en posicionar-se a la xarxa.

Les eines per a dur-ho a terme consten d’una plataforma e-learning de la UNED, de grups privats en Facebook i Twitter i d’un blog com a punt de trobada i d’intercanvi d’idees. El curs es troba actualment en la seua quarta edició.

Foto de l'entrega de premi al pòster Cerca d'ocupació 2.0 (2)

El pòster va ser realitzat per:

  • Frisuelos Berbería, L., Bibliotecària i formadora online. Biblioteca Central, Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), Madrid.
  • Sanz Calama, F. Bibliotecària i formadora online, Biblioteca Central, UNED, Madrid.
  • Tejada Carrasco, B., Cap de Servei d’Entorns Virtuals, Màrqueting i Comunicació amb els Usuaris. Biblioteca Central, UNED, Madrid.

Apadrina un llibre! Captar fons, generant experiència

Foto de l'entrega de premi al pòster  Apadrina un llibre (1)

Apadrina un llibre! és el projecte de captació de fons econòmics del Ateneu Barcelonès per a la restauració dels seus fons antics, compresos entre els segles XV i XVIII. Des del seu començament l’any 2010 fins a desembre de 2012, l’aportació de 150 donants ha permès recaptar els més de 12.000 € necessaris per a la restauració íntegra de 50 exemplars.

Davant la disminució del nombre i de la quantitat de les aportacions, en 2013 es va dissenyar un pla de captació específic que permetera rellançar el projecte de nou. Amb aquesta finalitat va sorgir la campanya Per Sant Jordi, salveu un llibre!, limitada a una selecció de 3 obres i acotada a un període de 30 dies. El pòster mostra el pla de captació destacant els següents aspectes:

  • Singularització i posada en valor de les obres mitjançant el storytelling.
  • Estratègies de promoció de la iniciativa (material publicitari, difusió en xarxes socials, presència en els mitjans de comunicació, etc).
  • Les activitats i reconeixements realitzats als padrins.
  • Els resultats del pla i propostes de millora.

Foto de l'entrega de premi al pòster  Apadrina un llibre (2)

El pòster va ser realitzat per:

  • Vicente, L. Director de la Biblioteca i Arxiu del Ateneu Barcelonès (Barcelona).
  • Server, A. Responsable del projecte i tècnic de la Biblioteca i Arxiu del Ateneu Barcelonès (Barcelona).

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.