Jornada VALORA València

VALORA VALENCIA-01

📍Ciutat Administrativa 9 d’octubre (València)
📅 27 d’octubre de 2023
🎟️ Inscripció gratuïta

ℹ️ Al marc de la Comunidad de Pràctiqus VALORA, , de la qual diversos membres del GT ADEAR (Avaluació, Documents Essencials i Anàlisi de Riscos) del COBDCV, participen activament, organitzem aquesta Jornada on tindrem l’oportunitat de fer copartíceps a les Comissions de qualificació de les respectives CCAA i la  “Comisión Superior Calificadora de Documentos Administrativos del Estado.
A més, obrir la interacció de la COP Valora amb les Comissions de qualificació , és un punt crucial per a la normalització i la difusió d’experiències i d’idees, i es pretén que València siga el primer fòrum d’aquest punt de trobada professional.

La Comunitat de pràctiques VALORA  és un projecte professional que intenta optimitzar esforços i proporcionar eines que faciliten la valoració documental com una de les tasques crucials en l’actual escenari d’explosió de la documentació i informació digital. Impulsada i liderada per l’Associació d’Arxivers d’Andalusia, es va crear al febrer de 2021 i ara mateix integra professionals de pràcticament totes les Comunitats Autònomes.

🙌🏽 Per això, us invitem a participar en la Jornada Valora València.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Tens algun dubte?
Hola, en què podem ajudar-te?